2777
2789
عنوان

بهترین سن ازدواج واس پزشکا

152 بازدید | 11 پست

من امسال قبول شدم و با توجه به تحصیل طولانیش نمیدونم قراره زندگی خصوصیم چجوری باشه

از اشناهاتون که خانوم بودن و پزشکن کی ازدواج کردن 

یعنی هر زمانی اراده کنی ازدواج میکنی؟؟؟

خوب موقعیتش باید پیش بیاد شرایطش اوکی بشه 

فرد مناسب اوکی بشه و ..

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من دوران دانشجویی با همکلاسیش ازدواج کرد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

باید ببینی شرایطش کی برات پیش میاد

دیگه ۲۰ سال به بعد برای ازدواج خوبه

ربطی به رشته تحصیلی و شغل نداره 

پزشک های فامیلمون تاجایی یادمه بعد اتمام عمومی ازدواج کردن 

و موقع تخصص متاهل بودن 

یه مورد هم سال سوم با همکلاسیش ازدواج کرد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ