2777
2789

بخدا الان داشتم کارتون میدیدم یه خرگوش بود شبکه پویا برف مبارید این تختش گرم و نرم راحت خوابیذه بود تا لنگ ظهر یهو پاشد دید سر ظهر خوابه داره برف میاد ناخودآگاه گفتی خوشبحاااااات. من یک سال و نیم مادر شدم و خواب برام یه حسزته دلم زندگی قبل مادر شدنم و میخواد چقدر ازاد و رها بودم الان حتی منو شوهرم جرات نداریم یه ظرف تخمه و میوه بزاریم زمین فیلم ببینیم بخوریم یه چایی بخوریم خدایاااا کی بچه من عاقل میشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بعضیا میگن خوش به حالت بچه داری 

خوش به حالت شوهر داری

خوش به حالت سرت گرمه

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزها میگذره 

منم ۲۰ سالگی مادر شدم و خیلی سختم بود اوایلش .اما با سرعت برق و باد بزرگ شد 

الان عزیز مادر ۲۲ سالشه و خودمم ۴۲ ساله هستم و دارم از زندگیم لذت میبرم 

خیلی از دوستام تازه بچه اول ابتدایی دارن تو این سن اونا الان حسرت منو میخورن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
این روزها میگذره منم ۲۰ سالگی مادر شدم و خیلی سختم بود اوایلش .اما با سرعت برق و باد بزرگ شد الان عز ...

دوستای همسن منم بچه هاشون سوم راهنمایی هستن ولی من اصلا حسرت اونا رو نمیخورم چرا باید به چنین چیزی حسرت خورد؟؟ اون موقع من سفر خارج و داخل میرفتم میگشتم پول درمیاوردم شاغل بودم اونا داشتن بچه داری میکردن و مدام بمن میگفتن خوشبحالت من اعصاب این دو سه سال اول و ندارم فقط این دو سه سال بگذره خسته شدم 😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچت که تا ابد کوچیک نمی مونه ، به سه سالگی برسه خیلییییی دستت باز تر میشه . از شیر گرفتیش ، از پوشک گرفتیش ، دندونا و واکسنش حل شده ، غذاخوره ، حرف زدنش خیلی بهتر شده ، حتی یه ساعتایی توی روز میتونه بره مهد 

در کل بیشتر سختیش همین سه سال اوله ، بعدش زندگی خیلی بیشتر روی روال میفته . دائم این رو با خودت تکرار کن چون وقتی آدم بدونه یه سختی موقته راحت تر تحملش میکنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچت که تا ابد کوچیک نمی مونه ، به سه سالگی برسه خیلییییی دستت باز تر میشه . از شیر گرفتیش ، از پوشک ...

دائما به امید همون روز دارم فکر میکنم و میگذرونم این روزهای سخت تا ابد یادم میمونه که هیچکس کنارم نبود 

دائما به امید همون روز دارم فکر میکنم و میگذرونم این روزهای سخت تا ابد یادم میمونه که هیچکس کنارم نب ...

عزیزم من خودم دو تا بچه پشت سر هم دارم که خیلیییی بدقلق بودن . کم خوابی ، کولیک ، رفلاکس و هزارتا مشکل دیگه ، توی شهر غریب تک و تنها با یه شوهر غرغروووو که دائم به همه چیز بچه گیر میداد که چرا لباسش این مدلیه ، چرا این و دادی بخوره ، چرااینجوری نفس میکشه و ...‌. منظورم اینه که کامل درکت میکنم ولی با همه اینا بهت میگم این روزا هم میگذره و دلت تنگ میشه براش . پس تا میتونی بیخیال باش و سعی کن کنار بچت از امروزت لذت ببری 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم من خودم دو تا بچه پشت سر هم دارم که خیلیییی بدقلق بودن . کم خوابی ، کولیک ، رفلاکس و هزارتا مش ...

حالا تازه من به بچه دومم فکر میکنم توی این شرایط شما پشیمون. نیستی دومی آوردی؟؟ چون میگم آخه هر روز نمیتونم بچه ببرم شهربازی پارک خانه بازی تنها نباشه همبازی داشته باشه نظر شما چیه؟ از نظر مالی میتونم دو تا بچه ساپورت کنم از این نظر اوکی ام

حالا تازه من به بچه دومم فکر میکنم توی این شرایط شما پشیمون. نیستی دومی آوردی؟؟ چون میگم آخه هر روز ...

ببین بستگی به شرایط زندگی خودت داره ولی در کل من با بچه دوم موافقم چون هم بچه ها تنها نیستن ، نه فقط توی بچگی ، اگه بتونیم حامی هم بارشون بیاریم ،قطعا توی بزرگی هم خیلی بدرد هم میخورن توی این دنیای بی در و پیکر .

به جز اون همین کنار هم بزرگ شدنشون هم خیلی مفیده براشون ، اینکه مجبور باشن با یه نفر دیگه کنار بیان تو خونه ، یادبگیرن که قرار نیست همیشه همه چیز فقط مخصوص خودشون باشه و دنیا به میل اونا بچرخه خیلی مهمه . وقتی چند تا بچه توی یه خونه باشن ، بچه ها باید یه جاهایی با هم کنار بیان ، یه جاهایی مسئولیت بقیه رو به عهده بگیرن ، یه جاهایی دعوا کنن با هم و از حقشون دفاع کنن و به نظرم این تجربه ها خیلیییی بدرد زندگیشون میخوره و قوی و دست و پا دار بزرگ میشن نه لوس و خودخواه و ضعیف