2777
2789
عنوان

همسرتون قبل ازدواج بهتون گفت باید اجازه بگیری جایی میری

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون از روستا اومدم شهر هرجا میرفتم اجازه میگرفتم.تا اینکه همسرم گفت نیاز نیس هرجا رفتی اجازه بگیری اینجا شهره وقتی یه خانم رفته بیرون ،یعنی رفته بیرون دیگه،عادیه.منم الان بعداز ۱۳سال فقط اگه خونه باشه بهش میگم میرم بیرون

سلطه گر چه ویژگی هایی داره

تو همه کارات باید نظارت داشته باشه حتی رفت و آمدات

تو رابطه ک هستین برای آزمایش چند تا کار رو شما بگو اینجور کنیم یا من میخوام انجامش بدم یا شما مدیریت یکاری رو بعهده بگیر ببین چ واکنشی داره

برای بددلی هر جا رفتی بگو ببین اون نه هم میاره یا فقط میخواد بدونه کجاست

یعنی اطلاع دادین اون گفت نه شما چه واکنشی دارین؟چون تفاوت اطلاع و اجازه همینه

من هفده ساله ازدواج کردم عزیزم دیگه نه شنیدن از من گذشته و چون شاغلم بیرون رفتتم براش هرگز عجیب نبوده که بخواد نه بگه منم البته مثلا نیومدم بگم شب با دوستام میخوام برم پارتی خب

خدا حفظشون کنه ک انقدر با درکن

آره وافعت، خیلی ویژگی های عجیب داره خیای وقت ها ازش عصبی میشم ولی خب توو زمینه های انسانی واقعا درسته 

به نظرم توو این دور. و زمونه جایی برای اجازه گرفتن، و سر کار برو یا نرو، درس بخون یا نخون و اینا نیست 

گفت باید اجازه بگیری منم گفتم اطلاع میدم ولی سالای اول سختگیری داشت الان هرجا برم اصلا کاری نداره،کلا اعتماد داره.ولی کلا یکم علاقه به رییس بازی و سلطه گری داره و از شانس بدش منم ادمی نیستم زیر بار حرف زور برم

من هفده ساله ازدواج کردم عزیزم دیگه نه شنیدن از من گذشته و چون شاغلم بیرون رفتتم براش هرگز عجیب نبود ...

عزیزم   وقتی  اعتماد بین طرفین  باشه  اصلا    ی   سری چیزا    عادی میشه   منم شاغلم به خاطر شغلمم گاهی میشه دیر میرسم  خونه   اصلا هم  ایراد  نمیگیره  ولی  خودم بهش  اطلاع  میدم       تو دور همی  و مهمونیعای زنانم   شرکت  میکنم    اصلا بهم  ایراد   نمیگیره

اجازه گرفتن با اطلاع دادن و مشورت کردن فرق داره

اره واقعا درس میگید   اطلاع  دادن   باعث   ایجاد اطمینان  بیشتر   میشه     ولی   اجازه گرفتن   حس   تحکم   داره   ادم خوشش  نمیاد

بله منم همینم پارتی منظورم چیز دیگه ای بود به طنز گفتم

متوجه شدم عزیزم  درس   گفتی   واقعا            ببین شمام  بینتون  اعتماد  وجود   داره   و  همسرتون  شناخت لازمو بهتون داره    خیالشم  راحته         منم ولله گاها شده  تو محل کارم  مشکلی بوده  که  باید میموندم  فقط با ی اطلاع  بهش گفتم  اونم   دیگه خیالش راحت میشه  با همکارامم  مهمونی داریم   تولد  داریم   گاها اتفاق افتاده  مسافرت  میریم  ولی   همسرم  ایراد نمیگیره