2777
2789
😲😲😲اوووو چرا اینقدر گروون شده مگه جدیدا؟اخرین بار دو ماه پیش گوسالهگرفتم 500 ک😐گوسفندی هم 600 بو ...

خوشبحالتون پس والا ماه قبل گوساله ما۸۵۰میخریدیم بعد ماشه به قول خودشون شد یه تومن

چرخکرده گوسفندی درجه 1 میگیرم 750افق کوروش هم میاره گوشت مخلوط جدیدا 680 میده نمی ارزه

مخلوط ینی چی

والا من یبار از رفتاه گوشت گوساله گرفتم اصلا مزه نداشت اولین بارم بود گوشت گوساله میخوردم هیچ مزه نداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون پس والا ماه قبل گوساله ما۸۵۰میخریدیم بعد ماشه به قول خودشون شد یه تومن

گوساله ما نمیخریم خودم دوس ندارم یه کیلو گرفتم دیدم مزه نداره دادم شوهرم خورد😂😂

ینی گوشت قرمز قیمتش همه جا یکیه؟اخه مثلا تبلیغ میکنن فروشگاه ها گوشت گوسفندی کیلو 500😐پس اینا چیه

کلا پروتئین نرخ مصوب داره 

هر جا بالاتر بدن منظور گوشت و مرغ گرم گرون فروشیه 

اونا منجمد هستن 

خوب نیست 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کلا پروتئین نرخ مصوب داره هر جا بالاتر بدن منظور گوشت و مرغ گرم گرون فروشیه اونا منجمد هستن خوب نیست

عه جدی 

تو نظرات مردم نوشته بودن اصلا نمیپزه ینی گوسفند پیر بوده 

گوشت این مارکت ها منجمد هستن نگیرین

نه منجمد نیست تازه ست کلا 2-3 روز تاریخ مصرف داره اگر خریده نشه فاسد میشه داخل یخچالشون

من از قصابی محل مون میخرم خیلی گوشتش باکیفیته کیلویی 750