خانم_معلم_اینده_تویی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1584 عنوان جوانه گندم برا چاقی صورت رو باید چه زمانی مصرف کرد 63 بازدید | 3 پست یه بسته دارم شنیدم برای چاقی صورت بایدیه جور خورد برا چاقی بدن هم حور دیگه من نمیخوام بدنم چاق شع فقط صورت الهی هر آنچه که خیر است ومانمیدانیم✨🌱 دیروز | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_ارديبهشتى_ام عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14278 نمیدونم. فهمیدی من و ریپلای کن. من فقط میدونم ناشتا بخوری لاغر میکنه ولی رو غذا بخوری چاق میکنه ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82738 عزیزم مگه جوانه گندم هوشمنده ک فقط صورتو چاق کنه اونم ی بسته؟باید کلا جاق بشی تا لپ بیاری لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
خانم_معلم_اینده_تویی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1584 عزیزم مگه جوانه گندم هوشمنده ک فقط صورتو چاق کنه اونم ی بسته؟باید کلا جاق بشی تا لپ بیاری نمیدونم والا شایدم تبلیغ میکنن فقط🤕 الهی هر آنچه که خیر است ومانمیدانیم✨🌱