2777
2789
عنوان

اگه برا خونه جدید داداشتون پتو ببرید بعد اونا عوضش کنن ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 106 پست
جررررر🤣🤣🤣🤣فک کن مادرشوهرش بگه دونفره بود اسی بگه نه اشتباه میکنی یه نفره بود 🤣🤣🤣🤣🤣

بعد زنگ میزه خواهرشوهرش . اون میاد میگه نهههههه دونفره بود بعد گیس و گیس کشی میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره واقعا عجیب هستنکادو دادی دیگه چیکار داری اون چیکارش می‌کنه دیگه مال خودشه ببره آتیش بزنه

همون بخدا

مثلا پدر من از کربلا اومد 10 تا پتو کادو دادن ما باید ده تاشم نگداریم مگه دیوانه ایم😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم میخواد کادو بدم تا پولیه جیزی از من تو خونشون باشهالبته سعی میکنم طرفم و سلیقش و نیازش رو بشن ...

دقیقا 

منم میخاستم برا خونه ی خواهر شوهرم تابلو بخریم که همیشه تو دید باشه و یاد من بیفته🤣🤣🤣🤣😐

ولی شوهرم میگه پول 

هنوزم ندادیم ببینیم چی میشه 🤣🤣🤣🤣

همون بخدامثلا پدر من از کربلا اومد 10 تا پتو کادو دادن ما باید ده تاشم نگداریم مگه دیوانه ایم😐😂

ده تا ماله این و اون 

با ماله خواهر شوهر فرق میکنه 

البته اسی با شوهرش مشورت کرده حالا هر چی میخاد بشه بشه 🤣🤣🤣

چیزی نگو،اگر سراغ پتو گرفت، بگو یادم نمیاد ...از کدوم پتو حرف میزنید.

اگر کشش داد بگو  اها یادم اومد ......با همسرم مشورت کردیم وتبدیلش کردیم به دوتا یک نفره ،چون جامون تنگ بود ودونفره هم برامون سنگین بود.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بعد زنگ میزه خواهرشوهرش . اون میاد میگه نهههههه دونفره بود بعد گیس و گیس کشی میشه

نه بابا اسی محکم سر حرفش بمونه میگن مغازه دار اشتباه گزاشته

فقط این میون شوهر اسی بیاد کار خراب کنه😂

خب مرسی دوستان 

پس من اون پتو هارو نمیارم بیرون ک مادرشوهرم نبینه ی نفره یا دونفرس ممکنه اصلا یادشم نباشه رنگشونم همون زرشکیه پرسید میگم اونا اونجاس 

متاسفانه جای دیگه ای ندارم همه پتو ها و لحاف ها تو کمد دیواریه و درشو باز میکنی همشون تو دیده 😂 

فوقش دیدم اوضاع خیطه میگم جا نبود بردم خونه مامانم 😂