2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری برای کودکان

94 بازدید | 9 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من میخوام برای دخترم ارزی بخرم که در اینده بیشتر بکارش بیاد میشه لطفا راهنمایی کنید ؟ بعد چه سایتی مناسب تره برای نگه داشتن اون ارزها؟
من خیلی گشتم و طبق چیزایی که خوندم صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس مناسب تر بود بازم پیشنهاد داشتین میشه لطفا بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاین و میلی هم خوبن من دو ساله دارمشون واسه پس انداز عالین سوالی داشتی بپرسمن از فینیکس خوشم نیومد

یکم ریسکی نیست؟ چون اون هم طلای دیجیتال میده یعنی فیزیکی نیست اگه شرایط جنگی بشه چجوری طلا رو بگیریم

یکم ریسکی نیست؟ چون اون هم طلای دیجیتال میده یعنی فیزیکی نیست اگه شرایط جنگی بشه چجوری طلا رو بگیریم

هر وقت یکم احساس ریسک کردی بفروش ببر بازار فیزیکی بخر 

ببین این دو تا برنامه بیشتر برا جمع کردن پس اندازای کوچیک که به بزرگ تبدیل شه خوبه مثلا من الان طلا میاد پایین حتی با پانصد هزار یا حتی کمترش اینجا طلا میخرم گرون که میشه میفروشم یا کم کم به اندازه دلخواه که جمع کردم میفروشم میبرم بازار باهاش طلای فیزیکی میخرم تا الان یه دستبند و گوشواره از این راه خریدم الانم میخام با سودی که دارم تو برنامه برم باهاش یه چیز دیگه بخرم بنظرم خیلی خوبه 

اگ خاستی دانلودش کنی قبلش بگو تا بگم چیکا کنی

هر وقت یکم احساس ریسک کردی بفروش ببر بازار فیزیکی بخر ببین این دو تا برنامه بیشتر برا جمع کردن پس ان ...

باشه ممنونم ازت اما من میخواستم مثلا تا ۱۸ سالگی دخترم چیزایی که هرماه میخریم رو براش پس انداز کنیم اون موقع یدونه ماشین یا خونه براش بگیریم بزاریم کنار

ویپاد دعوت۷۵ تومن 

CP7422

زیپاد بانک انلاین کودک و نوجوان 

کدمعرف

43086925

بلوبانک

هردعوت ۶۰

کدمعرف

NRIGMA

طلاین ۷ سوت هدیه دوطرفه

کدمعرف

AQGDQEE