2777
2789
عنوان

چرا اوردن بچه دوم برام عین کابوسه

245 بازدید | 29 پست

پسرم ۱۰ سالشه ازشب بیداری ومحدودیت وکولیک وپوشک عوض کردن واینکه محدود بشم نتونم برم جایی متنفرم بااینکه ته دلم اصلا دوست ندارم پسرم تنهابمونه ودراینده هیچ خواهروبرادری نداشته باشه نمیدونم چه مرگم شده اولش میگم بچه دوم براچیته اینقدز دردسرومکافات داره  ولی بازم یه ندای درونی بهم میگه تاسنت بالاترنرفته زودتربیار ای کاش وقتی پسرم کوچیکتربود  اورده بودم الان راحت بودم نمیدونم اصلا بچه دوم  میخام نمیخام حس میکنم کسایی که دوتابچه دارن فقط غرق مسولیت شدن وعملا خودشونو ازیادبردن ودیگه کامل محدودشدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی هم خدا بهم نداده.

پیامم بی ربطه ..

ولی من یکی بیارم دومی را دیگه نمیارم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اصلا تو این سن به درد هم میخورن؟ اون بیست سالش بشه این میشه هشت نه ساله چه حرف و کار مشترکی دارن باهم انجام بدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینطور هم نیست سخت که میشه ولی با برنامه ریزی همه چیز انجام میشه مثلا ساعت‌هایی که ممکنه تو مجازی الکی بچرخی رو کم کن به هرحال هر چیزی بهایی داره.اینجوری بچتم تنها نیست

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم