2777
2789
من یروز اینور اونور نکردم واکسنای پسرمو کل دنیا واکسینه هست تازه روز ب روزم واکسنای جدیدی اضافه میشن ...

نه آخه دیدم خیلی بد میگن از واکسنا اوتیسم میاره و ازین حرفااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم دو دلم آخه خیلی بد میگن از واکسنا

هر کسی هرچی می گه باور می کنی.چندین سال روی واکسنها تحقیق ومطالعه شده.این کار نکن.اگر خدایی نکرده بچت سرخک یا دیفتری و..بگیره یک عمر پشیمونی برات می مونه.عدم نزدن واکسن باعث میشه اون بیماری ها بگیره وحتی خدایی نکرده دلیل فوت شخص هم بشه

فردا بچت طوریش شد توی طب اسلامی یقه کیو می خواهی بگیری؟ آخوندا خودشون میرن اروپا معالجه میشن برای ما ...

آره به خدا🤣🤣

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نه آخه دیدم خیلی بد میگن از واکسنا اوتیسم میاره و ازین حرفااا

نیست کل مملکت اوتیسم دارن؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

دختر جان جون بچت رو نده دست یه عده طب اسلامی و غیره 

این بیماریا رو چی ریشه کن کرد؟؟؟ همین واکسن 

اگر نزنی دور از جون بچت بعدا پشیمون میشی 

وقتی من بچه بودم تو دو سه تا محله یه بچه بود که نمیتونست راه بره تو کوچه دستش دمپایی میکردن خودشو میکشید اینور اونور....فلج اطفال داشتن 

الان که ۴۰ سال میگذره  به لطف علم و واکسن دیگه نیست تقریبا 

اگه حرفای اونا درست بود الان هزار تا مقاله و غیره اومده بود بیرون 

هر مقاومتی جلوی علم محکوم به شکسته ...تاوان این شکستو چرا بچه تو بده؟؟؟

دختر جان جون بچت رو نده دست یه عده طب اسلامی و غیره این بیماریا رو چی ریشه کن کرد؟؟؟ همین واکسن اگر ...

آره منصرف شدم تحت تاثیر حرفای فامیل قرار گرفته بودم شما واقعا درست میگین