من یروز اینور اونور نکردم واکسنای پسرمو کل دنیا واکسینه هست تازه روز ب روزم واکسنای جدیدی اضافه میشن اونوقت شما دغدغه ات طب اسلامیه اینکه بزنم یا نه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
مضخرف میگن مگه ماها که واکسن زدیم طوریمون شده؟! عزیزدلم اپیدمی سرخک و اوریون و آبله رو ندیدی دوره کرونا رو هم یادت نمیاد؟! اگه همین واکسیناسیون نبود کرونا هنوزداشت روزانه آدم میکشت به فکرسلامتی بچت باشه به حرف چهار تا خاله خانباجی گوش نکن!!!!
فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸