2821
2789
عنوان

ارایشگاه عروس

95 بازدید | 6 پست

خانما من برا نامزدی و بله برونم یه مراسم کوچیک در حد 15 نفر میخوایم بگیریم برا ارایشگاهم دو دلم به نظرتون به ارایشگره بگم عروسم یا نه؟

اخه وقتی میفهمن عروسی خیلیی گرون میگیرن منم مراسمم سادست در حد سه ساعته با مهمون کم.فقط میخوام تو عکسا مرتب باشم و ذوق ارایشگاه رفتنو دارم

بهش بگو موهات باز حالت دار بده تافت بزن ک خراب نشه

بعد یه ارایش لایت ساده تموم شد رفت

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگو چون قرار که نیست ارایشگاه مراسم عروسی رو برات انجام بده

اخه هی میپرسن تو ارایشگاه .الان پکیجشونو قیمت گرفتم میکاپ شنیون مهمون 4 تومن میکاپ شنیون برای نامزدی 15 تومن.ادم زورش میاد برای مراسم تو خونه 15 میلیون بده برا 3 ساعت

نه نگو بگو مراسم داریم آشناس 

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

بهش بگو موهات باز حالت دار بده تافت بزن ک خراب نشهبعد یه ارایش لایت ساده تموم شد رفت

اره همون مدل رترو که موهای بازو فر درشت میکنن گفتم اما خبدلم میخواد یه ریسه کوچیک رو موهام بزاره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز