2777
2789
عنوان

ارایشگاه عروس

55 بازدید | 6 پست

خانما من برا نامزدی و بله برونم یه مراسم کوچیک در حد 15 نفر میخوایم بگیریم برا ارایشگاهم دو دلم به نظرتون به ارایشگره بگم عروسم یا نه؟

اخه وقتی میفهمن عروسی خیلیی گرون میگیرن منم مراسمم سادست در حد سه ساعته با مهمون کم.فقط میخوام تو عکسا مرتب باشم و ذوق ارایشگاه رفتنو دارم

بهش بگو موهات باز حالت دار بده تافت بزن ک خراب نشه

بعد یه ارایش لایت ساده تموم شد رفت

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو چون قرار که نیست ارایشگاه مراسم عروسی رو برات انجام بده

اخه هی میپرسن تو ارایشگاه .الان پکیجشونو قیمت گرفتم میکاپ شنیون مهمون 4 تومن میکاپ شنیون برای نامزدی 15 تومن.ادم زورش میاد برای مراسم تو خونه 15 میلیون بده برا 3 ساعت

بهش بگو موهات باز حالت دار بده تافت بزن ک خراب نشهبعد یه ارایش لایت ساده تموم شد رفت

اره همون مدل رترو که موهای بازو فر درشت میکنن گفتم اما خبدلم میخواد یه ریسه کوچیک رو موهام بزاره