2777
2789

انقدر هوای همو دارن که ... مخاطبم شمایی که چون خودت ارزش قائل نیستی برای خودت میخوای همه مثل خودت باشن ، خانوم عزیز یاد بگیر همیشه بیشتر از مرد ایرانی هوای هم جنس خودت رو داشته باشی که از سمت خانواده جامعه قوانین داره اسیب میبینه تو که باید خودت این دردا رو بهتر درک کنی!

طرف میگه شوهرم رم کرده وسیله پرت کرده فلان بهمان بهش میگن چرا سر سفره پول خواستی ؟ چرا خودت کار نمیکنی ؟ تقصیر خودته شعر شعر شعر...

یعنی واقعا انقدر ای کیوتون پایینه یا شستشوی مغزی دادنتون؟ طرف صبح تا شب تو خونه کار می‌کنه بچه بزرگ میکنه سر ماه دو قرون از شوهرش باید گدایی کنه اونوقت مقصر هم هست!!! 

اصلا نمیدونم چی بگم بهتون خیلی داغون تر از اینی هستین که بخواین بفهمین وظیفه اون نره که حق و حقوق خانوم رو بده خیلی خیلی خیلی داغون تر از این حرفایید که بفهمید جایگاه زن چیه جایگاه مرد چیه تعریف خانواده چیه

فقط دهنتونو ببندید لازم نیست عقده هاتونو سر یه زن که اومده درد دل کنه خالی کنید چون خودتون خار هستید اونم خار کنید اینهمه مردا رو گذاشتید رو سرتون حلوا حلوا کردین جز بی احترامی و خیانت و طلاق و کتک چی نصیبتون شد که همچنان زن ستیزین

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

نمیدونم قبلا هم همینجور بود یا الان بدتر شده ،قبلا انگار خانوما بیشتر پشت هم‌بودن ،ولی الان فقط همدیگه رو مقصر میدونن و زیر آب همدیگه رو میزنن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که اصلاً خانه داری رو کار حساب نمی‌کنن

عین جامعه . کم مونده بگن خونه داری مفت خوریه. فقط می‌نازن به شاغلا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

واقعا حق  زنه بدبخت گفته بعد ی مدت بزور ششصد پول گرفته ازش و بعد ی ماه بازری مقدار پول خاسته واقعاذزندگی خرج داره اقا هم درامدش خوب بوده حداقل درماه باید پنج الی ده تومن خرجمونه اونوقت ی تمنم نمیده حق هم بهش میدن

اینجا چیزی ک من دیدم ، هر چی زنه کمتر حسود بوده و بهتر بوده ، شوهرشم ادم حسابی بوده اصلا تاپیکای طرفو میخونی یدونه مشکل با شوهرش نداشته کلا انرژی مثبت ، از اونور هر کیو میبینی ک ضد زن تر ، نفهم تر ، تاپیکاشو میبینی صبح تا شب با شوهره تو سر و کله ی همن ! حالا نتیجه ؟! چون خودش دوزاریه و شوهرشم بدرد نخور ، میخواد بقیه ی زنا هم مث خودش باشن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بشدت نی نی سایت زن ستیز هست 

همه کاربراش یجوری کامنت میذارن انگار خودشون خانم نیستن 

ببخشید ها تو سری خور بودن افتخار نیست 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همونی که گفتی، شست و شوی مغزی داده شدن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

حالا شما چرا جوش میاری 

من که نمیدونم در رابطه با کدم تاپیک میگی ولی شاید منطور اون عده اینه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

یعنی حرف جا درست میگفت تا اثر گذار باشه ربطی به زن و مرد هم نداره شامل همه است