2777
2789
عنوان

واجبههههه زوود بیاید

227 بازدید | 18 پست

۷ روز از موعدم گذشته بی بی چک زدم اول منفی شد بعد دوساعت رفتم بندازم دور دیدم هاله خیلی کمرنگ انداخته...خط تبخیره یعنی؟؟ یا ممکنه حامله باشم؟؟؟ کسی اینطوری بوده؟؟ در ضمن اقدام نیستم جلوگیری طبیعی داشتم 

بارداری باردار

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دو ساعت دیگه درست نیست ‌ همون پنج دقیقه اول اگه رنگ بگیره مثبته ‌. چون تاریختم دیگه اوکیه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

کمتر بده استرس نمی‌گیری

بی ادبی که شاخ ودم نداره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
الکی نگو ...حست میگه یا شرایط مشابه دیدی؟

مشابه دیدم😁

یه بار دیگه تست بزن

اخه روز اول زدم نصفه هاله افتاد گفتم خرابه حتما دو روز پیش زدم منفی شد حتی بعد چندساعت هم منفی بود ا ...

چه دل گنده ای خواهر برو تست خون بده راحت شو 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

منم ۴روزه عقب انداختم جلوگیری طبیعی جرات ندارم تست بدم شما علائمی چیزی ندارین ؟

چند روز پیش پیازچه توو غذا ریختم یهو ب جوری شدم دو روز پیشم خیلی کمر درد داشتم دیگ هیچی 

ب نظرم بزن ببین چیه به منم بگو