2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب همسر اقا خب باید با عرضه باشه حتما ینی ایندش یا الانش خوب باشه موقع عصبانیت باید ببینم چطوره توهین کنه یا .. کنسله 

خسیس نباشد 

مهربون باشه و منو دوست داشته باشه همه کار بکنه برام الویتش باشم چهره و قد و هیکل تا حدودی میشه کنار اپمد

تربیت تربیت تربیت ، خانواده و تمکن مالی اینا بنظرت اصلی ترینه ، تمام شخصیت طرف برمیکرده به نوع تربیت ...

اخه میبینی یکی خیلی اجتماعی و خوش برخورده ولی همین چیز تو زندگی مشترک دردسرسازه 

این خیلی کلیه مثلا چه رفتار خاصی باید ببینی که برات مهم باشه؟

برای من مهمه با ادب باشه،  فحش نده ، هیز نباشه ، آرامش خودشو در عصبانیت حفظ کنه ، خود برتر بین نباشه و.....

شما باید ببینی چه اخلاق هایی برای خودت مهمه 

به جز دلنشین بودن اولیه که سلیقه‌ایه و ممکنه برای هرکسی طوری باشه،

میرم و باهاش صحبت میکنم ببینم کیه و دنیاش چه رنگیه؟ و ... بعد اتفاقی در موقعیت‌های مختلف قرار میدم تا عکس‌العملش رو ببینم و تطبیق بدم اونهارو با گفته‌هاش!!

خیلیا خوشگل دروغ میگن...!!

از دور عاشق آدم‌ها نشید، حدس و خیالات مخملی زندگی رو پیش نمی‌بره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

برای من پول خیلی ملاک نیست نه اینکه اصلا مهم نباشه و ها نهولی از نظر اینکه هم عقیده باشیم و تو محیط ...

چه قشنگ گفتین با جزییات منم مورد اخرو بشدت قبول دارم