2777
2789
عنوان

پسرداییمو میبینم

254 بازدید | 17 پست

من متاهلم سنمم زیاد نیست پسر داییم مجرده دوسال از من بزرگتره بچگی همبازی بودیم بزرگتر که شدیم فقط سلام

حالا چند روزه یه اداره ای رفت و آمد میکنم که اونم میاد

منو دیدنی روشو برمیگردونه اونور خیلی بدم میاد درسته نباید مهم باشه واسم ولی خب مثلا فامیلمه رابطم با دایی و زنداییم خیلی خوبه داداش کوچیکشم همبازی دخترمه ولی خودش همیشه جوری رفتار میکنه حس تحقیر شدن بهم دست میده

اعتماد بنفسمم افتضاحه از فردا بازم قراره ببینمش میگم سعی کنم رو لباسام بیشتر دقت کنم و آرایش کنم حداقل یکم اعتماد بنفس بگیرم آشنا میبینم دست و پامو گم نکنم

چادر سر کرده بودم از دور دیدمش خواستم روسریمو مرتب کنم جلوی چادرم رفت کنار حالا بد نشده باشه

نره به مامانش اینا بگه فلانی سه میزنه🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چرا پسرداییت برات مهمه؟؟بذار هرچی میخاد بگه اصلا.

اصن پسردایی دیگه کیه باباااا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
جدی چرا پسرداییت برات مهمه؟؟بذار هرچی میخاد بگه اصلا. اصن پسردایی دیگه کیه باباااا

همه برام مهمن تا جایی که میتونم سعی میکنم جایی که فامیل و آشنا باشه نرم

الان یه کلاس میرم دختره اومده میگه من مادرشوهرتو میشناسم از هفته بعد نمیدونم چیکار کنم

همه برام مهمن تا جایی که میتونم سعی میکنم جایی که فامیل و آشنا باشه نرمالان یه کلاس میرم دختره اومده ...

خب پس مشکل خودتی. چرا باید همه برات مهم باشن؟؟

حالا مادرشوهرتو بشناسه چی‌میشه مگه؟

درکت نمیکنم. چقد سخت کردی زندگی رو واسه خودت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خب پس مشکل خودتی. چرا باید همه برات مهم باشن؟؟حالا مادرشوهرتو بشناسه چی‌میشه مگه؟درکت نمیکنم. چقد سخ ...

کاری کنم چیزی بگم جایی برم بره بگه🥴

تا ۵ سال پیش اصلاااا اینجور نبودم یهویی شد

فامیلای همسرم ولی مثل فامیل خودم نیستن هرجا آدمو ببینن حتی اگه من نبینمشون میان جلو گرم احوال پرسی میکنن و حس بد نمیگیرم ولی واسه من اینجوری