2777
2789
عنوان

بنظرتون فرزند دخترا بامزن یا فرزند پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست

من پسرم خییییلی خیلی شیرین زبون و بانمک بود 

بچگیش الانم هس ولی ۸ سالشه الان

دوباره باردارم اینیکی دختره

حالا ببینم این چجوری میشه😁ولی همه میگن دختر بانمک تره

کاربری دست دوتا خواهره😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نمیکنه جنسیت ها 

ولی مادرم همیشه میگه قدیمی ها میگفتن دختر چون با این ترس به دنیا میاد که دوستش نداشته باشن دلبری و بامزه بازی بیشتری میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خدایی از اولش عاشق دختر بودم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اینو واسه اون دسته آدمایی میگم که پسر دوست دارن و دختر و پایین تر از پسر میدونن باید لیاقتشو داشته باشید که خدا بهتون دختر بده خیلیا لیاقت این فرشته ها رو ندارن

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

هر چی شد بعدا خودش جا میکنه 

من خودم قبلا که مجرد بودم تصوزاتم همیشه صوزتی گوگولی بود برای بچه بعدا که مزدوج شدم و بچه پسر شد با دتیا عوضش نمیکنم و با دوستامون بیزون بودیم دختر داشتن دختره برام نقاشی کشیده بود مدام بغلم میکرد وقتی اومدم خونه گفتم وای اصلا حوصله دختر بچه رو طولاتی مدت ندارم 

عزیزم فرقی نمیکنه هر دو شیرین هستند چون هدیه خداست

دعا کنید برای ما هم اگر صلاحه دختر باشه ممنونم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هر چی شد بعدا خودش جا میکنه من خودم قبلا که مجرد بودم تصوزاتم همیشه صوزتی گوگولی بود برای بچه بعدا ک ...

وای عزیزم اون که برات نقاشی کشیده بود چرا حوصلشو نداشتی

بعد بچه خود ادم یچیز دیگس چه دختر چه پسز

وای عزیزم اون که برات نقاشی کشیده بود چرا حوصلشو نداشتیبعد بچه خود ادم یچیز دیگس چه دختر چه پسز

حوصله اش داشتم ولی اینکه به طور مکرر باشه سختمه 

الان پسر خودمم برام نقاشی میکشه بغلم میکنه حتی ممکنه نصفه شب بیدار بشه بگه مامان بغل میخوام ولی دایم نیست واقعا دایمی نمیتونم اینقدر احساسی باشم به روحیاتم نمیخوره