2777
2789

گرسنگی به مغزشون فشار آورده و تاپیک هایی حاوی اسید زیاد میشه 

1)یکیش تاپیک قبلی خودم که به جای هندفزی نوشتم هنسفری👡🏃

2) خواستگارم قاتل و جانی و معتاده، بهش بله بگم؟ 

3) به قابله چسب بزنم که اگر بار دیگه حرف پول شد، عصبانی شد، تا خواست قابلمه و بگیره پرت کنه، دستش بچسبه بهش بسوزه؟؟

4) تو زن حامله ای، وقتی میری خونه مادر شوهرت باید تا می تونی کار کنی 

5) برام آیفون خریده گفته دوستت دارم، ولی نمی گیرمت، حامله شم ازش یا زوده ؟

دوستان برید ناهار😔

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان ضد حال خوردم غذا گذاشتم درست کنم اومد رید تو غذا ده برابر کرد آبو ناپدری منم باهاش حرف نمیزن ...

ناپدری اومد تو غذا آب کرد؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هندفزی چیه؟؟😅

هندزفری؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
هندفزی چیه؟؟😅هندزفری؟؟

بازم اشتباه نوشتم🤣👌

ناپدری اومد تو غذا آب کرد؟

خوشم ازش نمیاد بش میگم ناپدری اره برنجو خیسونده بودم نمکو ریخته بودم اومده ابو زیاد کرد ریخت تو برنج 

مرغو هم گذاشته بودم که بپزه تیکه تیکش کنم بندازم تو برنج خوب رید به همه چی دیگه منم کشیدم کنار الان ی سم خالص تحویل میده

@آنخماعو‍ چرا انقد این شخصیتو دوس داری😂😂تو اون تاپیکم میگفتی فقط سینی مرغ و انگور میخواس 😂

چون من حامی شکم گنده هام

کچل بیچاره نشسته بود گوشه ی غار تو تاریکی، مرغ و انگور شو می‌خورد 

تنها گناهش هم این بود که سهمیه ی مرغ و انگور خداش (بت) هم می‌خورد 

چیکارش داشتن الکی کشتنش

خوشم ازش نمیاد بش میگم ناپدری اره برنجو خیسونده بودم نمکو ریخته بودم اومده ابو زیاد کرد ریخت تو برنج ...

ی امروز و تحمل کن

شب، یکی خوشمزه بخور 

فقط دوتا اخری🤨😂😂

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته