2777
2789

مثلا چیزی ک تو دانشگاه چه اساتید اقا چه خانم یاد میدن برای ازدواج کلا با چیزی ک تو تاپیکا میبینم متضاده

تو همون تاپیک پرت کردن قابلمه

یه کاربر نوشته کفگیر رو بکن تو گوش شوهرت

یکی نوشته داد و بیداد کن

ولی روش درست اینا نیست

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره یک چیزی هست به اسم عقل داشته باشید ازش استفاده میکنید که زندگی میدون جنگ نیست که قاشق چنگال به هم فرو کنید

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

تو بگو

من میگم زن های نی نی سایت چیزی بنام درک متقابل ندارن 

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

از نی نی سایت فقط میشه برای تجربه های باروری و ناباروری و  بچه داری و غذا و پوشک و... استفاده کرد

برای روابط بین زوجین و تربیت فرزند نباید زیاد روش حساب کنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

به نظرت کدوم منطقی تره؟ به نظرت میشه کفگیر بکنی تو گوش شوهرت؟ بر فرض محال هم که بشه آیا شوهرت واکنش خیلی بدتری نشون نمیده؟ تو باید زندگی رو مدیریت کنی نه اینکه بدتر گند بزنی به رابطه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر رفتاری بستگی به شخصیت طرف مقابل داره رو یکی قهر و دعوا جواب میده رو یکی با زبون خوش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ببین تو نی نی سایت بنظر من خیلی زندگی رو تو فیلمی میبینن درحالی ک زندگی فرق داره ب هرحال ما داریم تو واقعیت زندگی میکنیم یچیزایی میگن ادم شاخ درمیاره

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا