2777
2789

منی که سنم بالای بیسته و از درس دور بودم بهتره طبق برنانه ازمون ماز برم جلو یا این ک خودم برنانه ریزی کنم بخونم اخه برنامه ماز نیم سال اول دوازدهم با نصف دهمو تو برنامس نوشته اما من باید دوازدهمو ترمیم کنم و دوازدهم خیلی برام مهم تره تورو قران کمکم کنین پول مشاور ندارم

يا امير الماي💔😫

با برنامه آزمون برو جلو

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیرسی با برنامه چون سریع پیش میره و ب درد کسی ک صفره نمیخوره این ی واقعیته

خودت شروع کن از دهم و دوازدهم و وقتی دهم تموم شد یازدهم و دوازدهم با هم پیش ببر

بعد اتمام هر فصل برو و ازمونش رو بزن

کانال مدیکال تو تلگرام عضو شو

ویس هاش راجب برنامه ریزی گوش بده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ماز تا اردیبهشت همه رو جمع میکنه از اونجایی که ۱۲ ۶۰ درصده بیشترین اثرم داره ولی مباحث چرخه کربس و انتقالات الکترونی وحشتناکه که اصلا جمع نمیشه واسه همین باید با خودت به نتیجه برسی که کدومو میتونی بیشتر کار کنی