2777
2789
عنوان

تا حالا دوستی داشتید که

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه منم نوشخوار فکری داشتم یه دوستی ذهنم درگیری می کرد ولی به مرور مثلاً طی یکماه قطع رابطه کردم این ...

دختره یا پسر؟

من افسردگی دارم ولی تو ظاهرم معلوم نیست. گاهی یه اتفاقی باعث میشه کاملا خاموش بشم و مدتی همه ارتباطا ...

اجتنابی نیستی احیانا😁

اینجور آدما روانشون مشکل داره،منم یکیشونو داشتم یهو غیب شد حتی آنفالو کرد منم به خل و چل بودن و حال خرابی هاش نسبت دادم و دیگه برام به بی ارزش ترین آدم زندگیم تبدیل شد

یکی دیگم هست هروقت اتفاق خوبی تو زندگیش میفته یه مدت گم میشه ولی مریضی و نداری و مشکل هرروز تل و اس

جفتشون برن به درک.این مدل دوستی ارزش نداره

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یکی از دوستای راهنماییم شماره اش رو عوض کرد و من گمش کردم و دیگه بهم نه زنگ زد نه پیام داد بعد ۳ سال دیروز موقع ثبت نام دانشگاه دیدمش تا منو و دید سرش و کرد اونور😐😐😐💔💔💔

خب دلیلش واقعا چی بود خیلی وتعجب کردم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ب دوستم وابستگی عاطفی دارم کلا خیلی زیاد دوسش دارم من دز حد گریه دلم براش تنگ میشد ب خاطر همین نیازه ...

وقتی یکی رو دوس داری خودتو فاصله میدی خیلی خوبه ولی اگ بهش بگی و فاصله بگیری عقلانیه

یکی از دوستای راهنماییم شماره اش رو عوض کرد و من گمش کردم و دیگه بهم نه زنگ زد نه پیام داد بعد ۳ سال ...

والا منم یکی از دوستای صمیمی سرد شد بعد قطع رابطه کرد .

بعد اومد گفت تو فلان حرفو زدی از چشم افتادی .

این قابل قبوله 

ولی من آخرین باری که اینو دیدم خیلی با مهر و محبت و اصلا صمیمی برخورد کرد بعد غیب شد 

دیوونن ملت

نه بابا ازدواج نکرده می دونم مامانشم اگه مشکلی داشت از اول می گفت حسود و بنال که خودش بود 😂بعد بار ...

شاید می‌ترسیده از روی حسادت بهت آسیب بزنه، به همین خاطر کلا از زندگیت رفته

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

والا منم یکی از دوستای صمیمی سرد شد بعد قطع رابطه کرد .بعد اومد گفت تو فلان حرفو زدی از چشم افتادی . ...

واقعا خیلی عجیبن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

والا منم یکی از دوستای صمیمی سرد شد بعد قطع رابطه کرد .بعد اومد گفت تو فلان حرفو زدی از چشم افتادی . ...

سمتش رفتی پیام دادی زنگی یا دیداری ؟ ب نظرم بپرس ببین شاید  مریضی چیزیه بدبخت