2777
2789
عنوان

تا حالا دوستی داشتید که

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 68 پست
دوستم مریض شد نشخوارفکری داشت حوصله خودشم نداشت باهام قطع رابطه کرد۴سال بعدیهواومدگفت ازلحاظ روانی خ ...

آخه منم نوشخوار فکری داشتم یه دوستی ذهنم درگیری می کرد 

ولی به مرور مثلاً طی یکماه قطع رابطه کردم 

اینو منو محکم بغل کرد پیشونیم رو بوس کرد آخرین بار بعد غیب شد

والا تو این دو سالی که ما باهم بودیم داشت واسه کنکور می خوند ولی هر روز باهم صحبت می کردیم بعدم می ت ...

شخصیت هرکس متفاوته 

من ب شخصه ی دوستی دارم جفتمون کنکوری هستیم 

شدیدا وابستش بودم پارسال هر روز حرف میزدیم 

منتظر پیامش بودم و... 

خیلی ذهنمو درگیر خودش کرده بود هی مقایسه و هی چت بیهوده 

1 هفته پیش بهش گفتم ب خاطر کنکور گوشیم خاموش میکنم الان ی هفتس صحبت نکردیم خیلی تمرکزم بهتر شده 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت هرکس متفاوته من ب شخصه ی دوستی دارم جفتمون کنکوری هستیم شدیدا وابستش بودم پارسال هر روز حرف می ...

بهش گفتی شما خب 

بعدم وقتی با یکی هر روز صحبت می کنی 

دیگه بعدش هفته ای 5 دقیقه که می تونی وقت بذاری 

می تونست بگه 

یا به مرور کمرنگ بشه

بهش گفتی شما خب بعدم وقتی با یکی هر روز صحبت می کنی دیگه بعدش هفته ای 5 دقیقه که می تونی وقت بذاری م ...

اره واقعا اولشم گفتم این نگفتنش کار خیلی بدیه ادمو بلاتکلیف میزاره 

اره واقعا اولشم گفتم این نگفتنش کار خیلی بدیه ادمو بلاتکلیف میزاره

بعدم شما خودت هفته ای 5 دقیقه هم الان با دوستت صحبت نمی تونی بکنی 

والا من خودمم کنکوری بودم 

هفته ای یه بار 

اونم در حد 5 دقیقه زنم می زدم 

اگه به خاطر کنکور بود می گفت قطعا 

منم عین تو یه دوست داشتم تو عمرم با کسی مثل اون صمیمی نبودم 

یبار موقع کنکور خوندن قطع رابطه کرد بعد دوباره پیام داد یه چندماهی در ارتباط بودیم دوباره دانشگاه ک قبول شدیم دوتا شهر متفاوت گفت خبببب دیگه راهمون از هم جدا شد خدافظ شاید دوباره چندسال دیگه پیام بدم بلاکم کرد😐😐😐😐

بعدم شما خودت هفته ای 5 دقیقه هم الان با دوستت صحبت نمی تونی بکنی والا من خودمم کنکوری بودم هفته ای ...

اوهوم 

من ن والا چون من همون 5 دقیقه هم حرف بزنم باز ذهنم درگیر میشه اصلا دست خودم نیس 😭🤦‍♀️😂

ولی من بهش گفتم بعد کنکور میام حتما و اونم گف اوکی موفق باشی 

من وابستگی عاطفی داشتم ب دوستم هنوزم بعد 1 هفته میاد ب ذهنم ولی قابل کنترل تر شده

اوهوم من ن والا چون من همون 5 دقیقه هم حرف بزنم باز ذهنم درگیر میشه اصلا دست خودم نیس 😭🤦‍♀️😂ولی م ...

الان با من حرف بزنی مشکل ندارد 

با دوستت حرف بزنی اذیت میشی 😐

چی بگم والا 

الان با من حرف بزنی مشکل ندارد با دوستت حرف بزنی اذیت میشی 😐چی بگم والا

ب دوستم وابستگی عاطفی دارم کلا خیلی زیاد دوسش دارم من دز حد گریه دلم براش تنگ میشد ب خاطر همین نیازه ک ی مدت ازش دور باشم 

منم عین تو یه دوست داشتم تو عمرم با کسی مثل اون صمیمی نبودم یبار موقع کنکور خوندن قطع رابطه کرد بعد ...

حداقل گفته را همون جدا شد خداحافظ شما 😂

یهو بی دلیل دوست صمیمی !!!!