2777
2789
عنوان

راستشو بگید لطفا

160 بازدید | 16 پست

وقتی گریه میکنین با صدای بلند حق میزنین حالتون بد میشه تو خونه هم همسر با مادر پدر با خواهر برادرتونم هستن کسی میاد ارومتون کنه باعاتون قشنگ حرف بزنه ...نمک نزنه بیشتر رو زخمتون .....من. همیشه دقت کردم هیچ کس نگفت چی شده بغلم نکرد اروم شم بیشتر میگفتن مرگ میخوای گریه کنی جوری گریه کن صدات به گوشمون نرسه وقتایی هم که نمیشد جلوی گریمو بگیرم کتک میخوردم تا صدام خفه شه .......بچه ها ترو خدا درک کنید از بچگی از وقتی یادمه از همه مشت و لگد نصیبم شد همه جام خورد شده استخون سالم ندارم ..یعنی جوری کتک خورده بودم دکتر گفت خیانت کرده بودی با بغض فقط تو ذلم گفتم کاش خیانت میکردم ...مادر و پدرم فوت شدن ولی حتی زمان بچگی هم بهم به زور غذا میدادن اونم اگه ته بشقاب داداشم میموند ۱۳سالگی عروسم کردن شوهرم تمام رفتارایی که بهم میکردن و میدید حتی من و میزدن جلوش بعداز اینکه تو خونه زندگی افتادیم وقتی میزد میگفت تورو مامان بابات نخواستن من بیام بخوامت ....الانم که خیانتاش میبینم حق گریه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید ی جایی مقصر بودی 

چ میدونم 

من که خودم تو خونواده خوبی بزرگ نشدم 

خونواده شوهرم هم ،مادرشوهر گری و خواهرشوهرگری و جاری بد رو سرم بود 

الانم حتی یاد پدرم و مادر شوهر مرحومم و پدر شوهر زنده و مادرم که زنده هست نمیکنم 

ولی ببین فقط به فکر خودت باش 

بیخیال دیگران 

وقتی میخوای گریه کنی ی دفتر بردار بنویس مشکل کجاست 

بشین فک کن و حلش کن مثل مسائل ریاضی 

خوب شاید ی جایی مقصر بودی چ میدونم من که خودم تو خونواده خوبی بزرگ نشدم خونواده شوهرم هم ،مادرشوهر گ ...

ب نظرت بچه سه چهار ساله مقصره ..یا هشت نه ساله ...من از روز تولدم زیر مشت و لگد بودم ....اوایل زندگی میزدن و در میرفتن تازه یکساله به خودم اومدم و جواب میدم فوش میدم میگم چسزی برای از دست دادن ندارم که بخوام جوش بزنم ابرومم که خدارو شکر مادر شوهرم زحمت میکشن همه حا میبرن

مگه ما کی داشتیم 😕وقتی دیگران برای گریه هات ارزش قائل نیستن چرا گریه میکنی اونم با صدای بلند .داری ...

وقتی درد تا مغذ استخونم میره دیگه زجه میزنم یکم تسکین بشه 

ب نظرت بچه سه چهار ساله مقصره ..یا هشت نه ساله ...من از روز تولدم زیر مشت و لگد بودم ....اوایل زندگی ...

عزیزم منم مثل تو بودم 

نمیدونپ چطور بگم بخدا اگه الان بهم بگن بابات میخواد زنده بشه میگم خدایا یا زندش نکن یا منو بچه هامو بکش 

چون دختر رو جز ادم حساب نمیکرد برادرام هم ازسون یاد گرفته بودن ما رو انقد شکنجه میدادن 

کتک میزدن که بدنم کبود میشد 

مثلا چرا ۴ سالم بود من با تی پا میزدن که چرا روسری نمی پوشی اونقدر با کابل منو میزدن که خون از پام میومد بیرون .مادرم هم حامیشون بود 

خواهرم هوو بود 

مادر شوهرم مار بود 

خواهر شوهرم طلاقش دادن مدام خودشو با من مقایسه می کرد 

اگه ی روسری میگرفتم باهام بد اخلاقی میکرد 

شوهرمم سکوت میکرد 

الان به جز بچه هام باقیشون به درک 

شوهرمم به خاطر بچه هام می خوام 

عزیزم منم مثل تو بودم نمیدونپ چطور بگم بخدا اگه الان بهم بگن بابات میخواد زنده بشه میگم خدایا یا زند ...

🥺کاش منم با طی و کابل میزدن به خدا همه جام پ داغ کردن از سه طبقه پرتم کردن مو برام نزاشتن فلفل قاشقی میدادن دهنم حتی متاهل شدم شوهرم یک کیلو قرص ریخت تو حلم به خانوادم گفت این خودکشی کرده اونا هی تو بیمارستان من و میزدن سرم و از دستم میکشیدن نا نداشتم بگم من نکردم