2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی بده 🥺

دوستانه جدا بشید و دیگه کش ندید رابطه رو 

اینکه خانواده ی شما یا اون اقا قبول کن ۹۰ ب ۱۰ هست 

۹۰ درصد قبول نکنن ۱۰ درصد قبول میکنن 

اپن.قت دونفر وابسته هم موندید و کاری از دستتون برنمیاد

دور بودنتون رو بهونه کن دیگه درست نیس بخوای بچه طلاق بودنشو بروش بزنی ازاین قضیه ک بگذری راهی جز دور ...

دور بودن بهونه کردم تموم کنم که گفت نرو جز تو کسی دوست ندارم اتفاق خوب زندگیمی بچه طلاقم و..🥺💔

دور بودن بهونه کردم تموم کنم که گفت نرو جز تو کسی دوست ندارم اتفاق خوب زندگیمی بچه طلاقم و..🥺💔

ای خدا الهی بگردم🥲نمیشه باهاش بمونی شرایطشو نداری؟

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

این که منو نمی‌بینه دارم اذیت میشم 🥺بعد الان هم این خوره افتاده اگه عین باباش باشه چی💔

حق میدم بهت ولی شرایط نداره بیاد همو ببینید؟منم کرمانشاهیم😁

مطمعنا نیس چون خودشم آسیب دیدست و باحرفاش معلومه دوست داره،اگه مث باباش دخترباز بود انقدری دوروورش دختر داشت ک دیگه تورونمیخواست ببخشید با یه هری خوشحالت میکرد و براش مهم نبود ک بهت اصرارکنه بمون

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗