2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ۱۲ روز ج.نگ پدرم در اومد

بی‌خوابی داشتم، سر و صداها هم که شروع میشد بدنم شروع می‌کرد به لرزیدن شدید

دیگه از شب هفتم اینا پاهام تیک عصبی گرفت، یه صدا که می‌اومد ناخودآگاه تند تند شروع می‌کرد به تکون خوردن

هنوزم باهام مونده، یه ذره هیجان و تنش بهم وارد بشه سریع پاهام منقبض میشه 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خواهرم اینطوری هست غذا هم نمیتونه بخوره حالت تهوع داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تپش قلب گرفتید؟خواب راحت نداشتی؟

آره شدید

یه شب انقدر بد بود که فقط منتظر بودم سکته کنم تموم بشه، تپش قلب که هیچی تعداد ضربان رسیده بود به ۵۰ ضربه در ثانیه

تا یه ماه بعدش هم آره خواب نداشتم، توهم شنیداری هم داشتم موقع خواب، یهو صدای انفجار می‌شنیدم می‌پریدم فکر می‌کردم باز حمله شده

یه ماه هم پریود نشدم بخاطر همین استرس، دیگه هر جوری شد کنترلش کردم که حداقل به جای دیگه نزنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

استرس داره؟چند وقته؟

استرس شما بخاطر یه اتفاق مشخصه یا بی‌دلیل شروع شده؟ همیشه درگیرید؟

استرس داره؟چند وقته؟

از وقتی منابع آزمون استخدامی اومد و خواهرم دید منابع عوض شده و خواهرم اشتباه خونده بود تا همین الان که بدون اموزش معلم شده و کتاب ها تغییر کرده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪