2777
2789
عنوان

مامان دوست بچم ناراحتش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 31 پست
خانمه متوقعه با پسرت صحبت کن و به زبان ساده بگو بگو ما برای دوستی به کسی باج نمیدیم درسته در مسیر دو ...

خیلی خوب بود حتما بهش میگم اینو ممنون

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
دلم سوخت که پسرم چند بار گفت دروغ گفتم وگرنه آره حرف بدی نزد

خب اونحابایدپشت پسرتومیاوردی شما سکوت کردی دیگه حالااشکال نداره اتفاقی پیش اومده بخاطرش خودتوشماتت نکن اصلا همیشه ازبچه ات دفاع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم سوخت که پسرم چند بار گفت دروغ گفتم وگرنه آره حرف بدی نزد

عزیزم سر روح و روان فرزندت با کسی رودربایستی نداشته باش خواهشا 

اگر میبینی داره آسیب میبینه بدون در آینده نزدیک هم این بچه پی تاییده و سعی میکنه باج بده که رهاش نکنن پسرت این ترس براش ایجاد شده اگر میتونی چند جلسه ببر مشاور کودک خیلی وضعیتش بهتر میشه

زندایی من یک سری از قصد اسباب بازی آورد چون می‌دونه پسر داییم اصلا به داداشم اسباب بازی نمی‌ده الکی ...

نمیدونم باز بچم رو ببرم پیشش یا نه

بچه من دوست یابیش ضعیفه اخه

عزیزم سر روح و روان فرزندت با کسی رودربایستی نداشته باش خواهشا اگر میبینی داره آسیب میبینه بدون در آ ...

مشاور میریم 

این سری این مساله رو بهش میگم

خب اونحابایدپشت پسرتومیاوردی شما سکوت کردی دیگه حالااشکال نداره اتفاقی پیش اومده بخاطرش خودتوشماتت ن ...

اگه چیزی میگفتم دیگه نمیشد ببرمش پیش دوستش تا بازی کنن مامان اون اخلاقای خاصی داره

پسر منم دوستیابیش خیلی ضعیفه بدون دوستهاش پارک نمیره 

اين جور موقع ها بگو اسباب بازي خودش هست و اختيارش رو داره عزيزم اگه دوست نداري ميتوني ندي با دوستت ه ...

خودشیفته هست جالبه خودش میگه همسرش خودشیفته هست ولی اینم داره با این کارهاش یه بچه خودشیفته تربیت میکنه

نمیدونم باز بچم رو ببرم پیشش یا نهبچه من دوست یابیش ضعیفه اخه

چند سالشه پسرت؟

درست میشه بابا 

بچه رو مجبور نکن تحقیر میشه سر یه اسباب بازی بجاش بعدا میتونی باهاش تنها صحبت کنی اگه دوست داشت می‌تونه اسباب بازی بده به دوستاش 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

چه اصراری داره که پسر شمارو اصلاح کنه من اصلا به رفتارای بچتون کار ندارم اینارو خودتون باید حواستون ...

افرین دقیقا دیدش منفی شده و اینو مدام بهم میگه

چند سالشه پسرت؟درست میشه بابا بچه رو مجبور نکن تحقیر میشه سر یه اسباب بازی بجاش بعدا میتونی باهاش تن ...

5 سال 

خودش خیلی دوست داره پیش این دوستش بره اون روز هم به این شرط برگشت خونه که باز بریم پیش دوستش

من خیلی ناراحتم از اینکه نتونستم از حق بچم دفاع کنم مامان اون راحت حرفش رو میزنه ولی من نه

ن نمیبردم تو خونه هم میگفتم نده به کسی اسباب بازیاشو

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

خیلی روش کار کردم و بهتر شدهحس میکنم اعتماد به نفس نداره زیاد

به نظرم این کامنتت به امضات هم میاد.... بچه هم از خودمون الگو می گیره خب

اون خانم هم خیلی بچگانه هست رفتارش که با بچه ۵ ساله کل کل و بحث میکنه، یه بار گفت وسیله شو بده دیگه کافی بود و نیازی به اثبات حرفش به بچه بیچاره نیست....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نمیدونم باز بچم رو ببرم پیشش یا نهبچه من دوست یابیش ضعیفه اخه

سعی کن جمع های جدید و بیشتری بچه ات رو ببری و اونجا خودت هم توی دوست پیدا کردن به پسرت کمک کن تا بهش خوش بگذره

و این تنها دوستش نشه که بخواد باج بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سعی کن جمع های جدید و بیشتری بچه ات رو ببری و اونجا خودت هم توی دوست پیدا کردن به پسرت کمک کن تا بهش ...

نمیاد پسر من بچه سختیه

اینجوری نیست بهش بگم بیا بریم پارک و بیاد

حتما باید دوستهاش باشن