2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن روی منم اثر بزارهههه

من گین آپ اصل گرفتم 

پارسال 350 تومن 

تقلبی گرفتم دویست تومن 

اصل رو یک دوره مصرف کردم 

با سنم و رونم و گونه هام چاق شد 

الان یک سال که قطع کردم 

وزنم اصلا کم نشده 

از 56 شدم 70 

ولی اصلا چاق دیده نمیشم 

بدنم تو پر شد 

خدا خیرش بده اونی که گین اپ اصل رو ساخت 

به من همه میگن به باسنت ژل زدی 

چقد خوب😻من با ی قوطی ۶ کیلو

من خیلی خیلی اشتهام زیاد شده بود

الان ۸ ماه هس نمیخورم ۶۳ موندم.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

تو هم بیا گروه مون بانو هن جونننن

گروه چی عزیزم؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من گین آپ اصل گرفتم پارسال 350 تومن تقلبی گرفتم دویست تومن اصل رو یک دوره مصرف کردم با سنم و رونم و ...

قرصشو گرفتی یا پودرشو؟

جطور بفهمیم فیک یا اصل؟

منم پارسال خوردم پودرشو راضی بودم برگشتم نداشت

من از ۳۹ شدم ۵۰

بالاتر از این خیلی زشت میشم 

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.