2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😁دور از جون ناناش نیناشم

سارا جان من چاق بودم بعد با ورزش و رژیم بزور خودم لاغر کردم. استعداد چاقی دارم ولی سریع لاغر میشم. ماکارونی سیب زمینی مرغ به شدت چاق کننده اس

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

سارا جان من چاق بودم بعد با ورزش و رژیم بزور خودم لاغر کردم. استعداد چاقی دارم ولی سریع لاغر میشم. م ...

خوش به حالت برا چی لاغر کنی

بخورید چاقی خوبه چیه لاغری هرجا می‌ریم مسخره می‌کنن منو 

عزیزم می‌خورم چاق نمیشم

۴۶ بود با قرص گین اپ شدم۶۰

چند وقت مصرف کردی ؟

بعد از چند روز متوجه تغییرت شدی ؟

من ۱ هفتس می‌خورم ولی انگار تغییر نکردم 

چه ساعتی مصرف می‌کردی ؟

من ۱ ساعت یا نیم ساعت قبل از غذا روزی ۱دونه

عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا 

تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم چاق شده بود و رنگش سفید شده بود ،رونام خیلی برجسته شده بودن وای وای دختر باشنم بزرگ شده بودو سفت شده بود آخ آخ دلم ضعف رفت برای اون موقع خودم 

ولی یهو این مریضی های گوارشی اومد سراغم حالم گرفته شد قرصو ول کردم 3 کیلو کم کردم ولی هنوز رون و صورتم همونه فقط باسن و شکمم اب شده 🥺

امروز باز یکی از اقوام برام سفارش داده بیاره بوخورم این بار نمیزارم هیچی متوقفم کنه من همون باسن و میخوام من همون تپلیو میخوام ای خداااا 

اولین بار بود بعد از 15 سال تلاش برای چاقی من چاق شده بودم 

به امید خدا بازم میشم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫