2777
2789
خب آخه هرکاری میکنیم یذره ورن بالا نمیره خسته شدم از لاغری با این قیافه انگار معتادم یا شیشیه میکشم ...

بیا گروه مون کالری شماری میکنیم باهم.

آیدی تلگرام پیام بده اددت کنم:

Kooloo404

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

خوردم و خوابیدم😋

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اسی به چه نتیجه ای رسیدی ؟به منم بگو .عرق یونجه رو امتحان میکنم .

گفتن گین آپ و قرص و معجون بوعلی که خوب نیست 

ولی خرما بعد غذا خوبه 

باشگاه و تغذیه 

طب سنتی 

خیلی بچه ها گفتن اینقدر گفتن یادم نیست راهکار زیاد دادن هر تاپیک یه راهکاری هست😂

وعده های غذایی رو به موقع بخور نه اینکه یه روز ساعت ۱۲ یه روز ۲ هر روز برنج بخور ماکارونی و سیب زمینی به چاقی کمک می‌کنه سیب زمینی سرخ کرده میتونی میان وعده بخوری بعد غذا خوردن میوه بخور 

من ده کیلو وزن اضافه کردم با این روش

سلام بچه ها من گین آپ خوردم ۱ دو تا فت فست خوردم کرامس خوردم ولی بهد قطع به حالت اول برگشتم میشه یه ...

وای گین آپ نخور دیگه یکی نوشته بود سرطان کبد گرفته یه نفر بخاطرش لگن سیاه و پوکی استخوان هم که داره

حتی اشتها آور بچه ها هم که تجویز می‌کنند سیپرو داره سیپرو هم کورتون داره و باعث پوکی استخوان میشه

برو طب سنتی یا دکتر تغذیه 

البته راهکار زیاد دادن بازم