2777
2789
بیا من بهت بگممن قدم ۱۷۲،مجردی وزنم بین ۵۶ تا ۵۸ بود،همیشه آرزوی اینو داشتم یکم چاق تر باشم،بعد از ا ...

این که همش میشه قند و چربی و هزار درد و مریضی

هیچ زیبایی هم نداره جز یه شکم شل و ول و آویزون.

بره باشگاه پروتئین بخوره و عضله سازی کنه خیلی بهتر از این حجم قندِ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ابن‌دیگه آخرین سواله🥺 دمتم گرممم یه ماه دیگه عروسی دعوتیم باید شفا بگیرم تا اونموقع ینیجوشان ...

از صافی رد کن گلی 

هرشب نصف استکان 

اگه کنارش قرص شیکوریدین دینه رو از داروخانه بگیری سریع جواب میگیری گیاهی هست داخلش رازیانه هست ارزونم هس

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

قیمت الانش ۲۵۰ .از عطاری ‌.کلا یه ماه مصرف کردم .عالی بود .من تن تن مریض میشدم از بعد اون انرژیم اوک ...

الهی همیشه تنتون سلامت عزیزم

دقیقا بخاطر داشتن ویتامین،سیستم ایمنی بدن قوی میشه👌🌹 

می‌خورم عزیزم چاق نمیشم دعا کنین برام دیگه خسته شدم از تمسخر

جیگر تو ام بیا تلگرام، دور هم کالری شماری میکنیم همه ب هم کمک میکنیم تحربه های قبلی مون ک نتیجه گرفتیم و میذاریم ایشالا این بار همه با هم بتونیم ب وزن دلخواه مون برسیم.

وای خیلی ازش تعریف کردین خیلی طول کشید تا چاقی ؟! عوارض چیه؟!

من یک دوره خوردم نتیجه دیدم

ولی میگن دو دوره بخورید من ۴ دوره خوردم کمردرد و پادرد شدید گرفتم فیزیوتراپیست رفتم گفت مهره‌های کمرت داره ب دیسکت فشار میاره خلاصه عوارض قرصه بود

قطعش کردم مشکلم برطرف شد

ولی دو دوره اکی بودم