2777
2789
قرص گین من خوردم کلیه درد شده بودم

من قرص گیم آپ خوردم پریودیم به هم ریخت دیگه ادامه ندادم و خداروشکر پریودیم باز منظم شد.

خواهر شوهرم میخوره و واسش هیچ عوارضی نداشته.

به بعضی ها میسازه

فاروس:فانوس دریایی😊
نمی‌دونم مشکل از چیه چاق نمیشمممممم

سلام من تا صفحه هفت خوندم دیدم آنلاینی 

به چه نتیجه رسیدی ؟

منم از بچگی همیشه قد و وزنم از همه بیشتر بود تا کرونا گرفتم استپ وزنی شدم سه سال ۴۷کیلو موندم تا بیست روز پودر گیم آپ خوردن و استپ شکست و ۵۲شدم و الان ۵۷ ام اما خیلییی لاغرم از نظر خودم اما وقتی لباس می‌پوشم نرمالم 

میترسم دیگه کین آپ بخورم 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرص گیم آپ خوردم پریودیم به هم ریخت دیگه ادامه ندادم و خداروشکر پریودیم باز منظم شد.خواهر شوهرم م ...

به منم میسازن فکر کنم ، چون بیست روز پودرشو خوردم استپ وزنی چند سالم شکست ، بعد مجدد رفتم قرص گین آپ خریدم و تقلبی بود تا آخر خوردم یک کیلو هم اضافه نکردم اما هیچیم نشد 

اما الان خیلی می‌ترسم بخرم 

بچه ها گفتن یکی سرطان کبد گرفته بخاطر همین دیگه نخور

ببین برای گین آپ باید ورزش حتما کنارش باشه و مصرف آب زیاد 

من صبحا ورزش میکردم بعد می‌خوردم 

سلام من تا صفحه هفت خوندم دیدم آنلاینی به چه نتیجه رسیدی ؟منم از بچگی همیشه قد و وزنم از همه بیشتر ...

ببین گین آپ اصلا نخور 

یکی نوشته بود سرطان کبد گرفته یک نفری یکی نوشته بود پوکی استخوان یکی نوشته بود لگن سیاه 

قرص اشتها آور و شربت هم همینطور و مجنون بوعلی هم نخور

تنها راهش اینه بری باشگاه 😂🤦‍♀️یا شوهر کنی

یا هم طب سنتی که خیلی جوابه

این چاق کننده ها اکثرا قیمتشون بالاس🥲

دقیقا💔😂🥺

ولی خوب ارزش داره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ببین گین آپ اصلا نخور یکی نوشته بود سرطان کبد گرفته یک نفری یکی نوشته بود پوکی استخوان یکی نوشته بود ...

پس چرا خیلیا نتیجه میگیرن بدون مریضی ، چندتا از اطرافیان من گین آپ مصرف کردن چند ساله ثابت موندن ، 

واقعا خسته شدم هیچ راهی نیست من خیلی قدم بلنده کاش یکم وزن اضافه کنم