2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂من چیزای چرب زیاد بخورم حالت بدی می‌گیرم ولی ممنون قشنگم😗

من نمیخواستم چاق بشم💔🤣

واقعا میخوام لاغر کنم ولی حوصله ندارم.

اگه میخوای تپل تر بشی مغزی جان زیاد بخور؛ بادوم، گردو؛ پسته و..

میوه هم موز، انگور، انبه و.. اسموتی درست کن بخور

چیزای سالم خوشمزه زیاد هست

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

نفر چندمین هستی که گفتی ازدواج 😂ولی کو شوهر

عه واقعا؟ 😂 انشالله به وقتش پیش میاد. دکتر تغذیه رفتی عزیزم؟ حالا منم تقریبا یکسال بعد ازدواج وزنم بهتر شد قبلش خیلی لاغر بودم ولی الان غصه شوهرم میخورم که چاق نمیشه و خیلی لاغر و کم اشتهاس

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ...

بیماری گوارش شاید عوارض قرص بوده

عه واقعا؟ 😂 انشالله به وقتش پیش میاد. دکتر تغذیه رفتی عزیزم؟ حالا منم تقریبا یکسال بعد ازدواج وزنم ...

آره عزیزم دکتر تغذیه و طب سنتی و باشگاه و هرچی بگی😂پودر خشک و پودر جوانه گندم و سیب زمینی آب پز و کره بادام زمینی و جگر و کنجد و مغزیجات 

چاق نشدم 

من نمیخواستم چاق بشم💔🤣واقعا میخوام لاغر کنم ولی حوصله ندارم.اگه میخوای تپل تر بشی مغزی جان زیاد بخ ...

این چاق کننده ها اکثرا قیمتشون بالاس🥲