2777
2789
عزیزم ممنون قشنگم چه دل‌ مهربونییی راستش شاغل هستم جدا باید برم دادگاه کارآموز اونجا باشم پزشکی قانو ...

بله عزیزم قدر سلامتیتو بدون تا جوونی 

من الان کلی بیماری دارم با اینکه نه سنی دارم نه سبک زندگی بدی داشتم بهبود هم ندارم اصلا

یه دکتر طب سنتی هم میشناسم خودم قبلا جواب گرفتم احتمالا دوباره برم اگر پیداش کردم و نتیجه گرفتم بهت میگم بری

فقط دستوراش ده سال پیش سخت بود و قرص کلسیم دادن دو تا دکتر بهم سنگ کلیه گرفتم

باید قرص شیمیایی داد رو نخورم

خدا کافی ست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طب سنتی به من گفت شب ها با شیرگرم بخورمبا شیرگرم حالم بد میشه شما چجوری می‌خورید؟!

من باشیر یخ میخورم از تو یخچال درمیارم سریع درجا میخورم😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بله عزیزم قدر سلامتیتو بدون تا جوونی من الان کلی بیماری دارم با اینکه نه سنی دارم نه سبک زندگی بدی د ...

عزیزم خیلی ممنون درست میگید الحمدالله رب العالمین 

آره واقعا سخته 

ممنون میشم خدا کنه که نتیجه بگیرید به امید خداوند متعال و مهربات

میشه لطفا برای امضام دعا کنید😭💔

خیر ببنید انشالله هر چیزی از خدا میخواید همون شه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

وااای بانو هن😭😍یانگوم خیلی دلش برات تنگ شدهههه😂😂😂

نوشتی یگانه ،فک کردم نوشتی یانگوم🤭😅

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چی خوردین عزیزم

ببین من همه راه هارو رفتم هرچی پودرو قرص و شربت بگی خوردم  دکترم رفتم با اینکه اشتهام همیشه وحشتناکه اما دریغ از یک کیلو وزن.یکی از اقوام قرص دوقلوی فست فت (فت فست نه ها)با فارماتون رو پبشنهاد داد.میتونی اصلش رو از باشگاه بدنسازیا بگیری من سری آخر هر دو رو باهم۵.۵۰۰گرفتم.خیالت راحت بدون عوارض کلا ویتامینه کورتون هم نداره. از خودت که گفتی یاد خودم افتادم که هیچجوره چاق نمیشدم و همیشه غصه میخوردم از۴۵ رسیدم تو دوماه به ۶۶ همینجورم موندم.اگر واقعا دنبال یه راه حل واقعی هستی ۱۰۰ در ۱۰۰ این راه رو برو

عزیزم چند وقت طول کشید تا صورتتون پر شد

همون هفته اول کم کم گونه در آوردم و لپ

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم ممنون قشنگم چه دل‌ مهربونییی راستش شاغل هستم جدا باید برم دادگاه کارآموز اونجا باشم پزشکی قانو ...

شاغل هم که هستین چه بهتر.این فارماتون رو که میخورین انگار قشنگ انرژی میگیری تحرکم که داری بهتر وزن میگیری

واقعا فقط با دمنوش؟ برای کسیکه خیلی استخونیه هم میشه؟ توی چه مدت؟ طبع شما چیه من گرم و خشکم حس میکنم ...

بخدا من هر راهی و امتحان کردم

تو عقد ۵ تا قوطی شیر خشک خوردم امان از ۱ کیلو

گین آپ خوردم برگشت داد

جوانه گندم خوردم معدم داغون شد

یروز تو همین نینی سایت دیدم میگن رازیانه خوبه گفتم حالا اینم امتحان میکنم

دانه اش و خریدم آسیاب کردم تو همون هفته اول صورتم پر شد

طبع من فکر کنم سرده چون همش سردمه

استخونی یعنی وزنت چقده؟من قدم۱۷۳ وزنم ۶۰بود

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چیزای چرب مثل پاستا زیاد خوردم

منم فقط نشستم و با گوشی کار کردم و چاق شدم🗿💔

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

جاهای دیگع ات هم پرشد؟؟؟چ مدت خوردی ؟جالبه من هروقت دمنوش رازیانه بخورم همه میگن چقد خوشگل شدی

اره حس میکنم بدنم پر تر شد ولی صورت مشهود تر بود

تقریبا ۱ماه