2777
2789
🤦‍♀️😂حالا من اونقدر تحرک ندارم خیلی هم می‌خورم چاق نمیشم

تحرکم بالاست اشتهامم خیلی زیاده من حتی برنج و ماکارونی هم با نون میخورم چون سیر نمیشم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦‍♀️😂حالا من اونقدر تحرک ندارم خیلی هم می‌خورم چاق نمیشم

منم اشتهام از بقیه اعضا خانواده بیشتره، اما چاق نمیشم... ازمایش انگل و چکاب کامل هم دادم. دکترم گفت برا رماتیسمه

من سر همین استرس کشیدنا بدنم کلا باهام قهره... سیستم ایمنی بدنم علیه خودم فعال شده به گوارش و پوست م ...

دقیقن

منم هی تند تند مریض میشم

شوهرمم چپ چپ نکا میکنه، ک ینی بازمریض شدی🥲

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان فهمیدم استرسه چه بلایی سرم اورده...

درسته

یه کلیپ بود میگف غم و غصه هیچیو هیچکسو نخورید، 

غصه هرکیو بخوری، اگر مریض بشی همون ادم نمیاد یه لیوان اب بده دستت

زمانه عوض شده، دیگه همه کلاه خودشونو سفت گرفتن باد نبره

هیچکس به فکر دیگری نیست

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

واقعاااا؟! چقدر طول کشید تنهایی خوردی؟! روزی چقدر

اره واقعا

خودمم فکر نمیکردم جواب بده

فقط دانه رازیانه رو آسیاب کردم جوشوندم سرد ک شد ریختم داخل پارچ تو یخچال هرشب ته استکان میخوردم 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم عوارض سیپرو رو میگی ؟ چون منم دارم میخورم

خشکی پوست کاهش ترشح موکوس در بدن مثل خشکی چشم و خشکی واژن و خشکی پوست بدن و خشکی دهان.. خواب الودگی و خستگی رو هم همه دارن....علایم دیگم یادم نیست مال دو سه سال پیشه. 

خوش به حالت برا چی لاغر کنیبخورید چاقی خوبه چیه لاغری هرجا می‌ریم مسخره می‌کنن منو عزیزم می‌خورم چاق ...

عزیزم حتما ازمایش بده شاید خدایی نکرده مشکلی داری 

مثلا تیروئید پرکار و...

ژنتیک تاثیر داره ولی بعضیا هم هستن مشکل روده دارن مواد غذایی جذب بدنشون نمیشه