2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چاق نمیشم خیلی رو مخمهههه

آزمایش تیروئید بده

کالری شماری و بدنسازی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

واقعا چه خوووب

نه والا 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

همه همینو گفتن😭😂🤦‍♀️

اره خیلی از دخترا بعد ازدواج 

بدنشون دیگه اون ظرافت و لاغری دخترونگی و نداره

پر میشن و زنونه طور 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

خواهش فقط بعد از صبحانه یا نهار و شام بخورم تا معدتون پر نشه وعده اصلی رو بتونید بخورین

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

از بچگی لپام آویزون بود هر کی می‌رسید لپام میکشید ده سال تک فرزند بودن هر چی خواستم برام فراهم کردن لپام می‌کشیدن گریه ام در میومد رسیدم تا 15 سالگی کرونا و پرخوری های من که متاسفانه رسیدم به وزن 130 کیلو به خودم اومدم دیدم اگر همینطور پیش برم میمیرم 

رژیم گرفتم تا الان که رسیدم به شصت و هشت کیلو همیشه چاق شدن نیست چاق شدن راحت اما من تا لاغر شدم جد ابادم به چشم دیدم 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا