2777
2789
عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ...

عزیزممم به منی که تموم تلاشمو میکنم چاق شم و نمیشم معرفی میکنی از کجا گرفتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره بادام زمینی ۲کیلو شیره انگور ۲کیلو سویق ۲کیلو باشیر محلی معجون درست میکردم مولتی ویتامین و شیکوردین و ارده کنجد و سیب زمینی اینا. انتظار داشتم حداقل ۵کیلو اضافه کنم

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

آره عزیزم میگم که خیلی لاغرمباید ۲۰ کیلو اضافه کنم

من با اینکه ۶۵ کیلو ام ولی وزنم کمتر دیده میشه دوستم ۵۵ هست از من پر تره شاید تو هم اینطوری

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بابا من هم قد تو هستم ۴۷ هستم 😂😭ناشکری نکن خواهر خوبی من هم

قدت ۱۷۶؟

من ۱۷۰ ،۴۶ کیلو بودم رفتم باشگاه رسیدم به ۵۸ ،هنوزم کم دارم 

ولی حتما بدنسازی برو و رعایت تغذیه عالی میشی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)