2777
2789
عنوان

دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی به این نو دانشجو کمک کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
خلاصه گایتون چی؟ میشه به جای گایتون خلاصه شو بخونم؟بعد بین سیب سرخ و سیب سبز و پروگنوز هم راهنمایی م ...

راستش نمیدونم کدوم بهتره من ترم دیگه علوم پایه دارم هنوز استفاده نکردم اینارو😅ولی سیب سبز رایج تره در کنارشم گنجینه ی پروگنوز که فک کنم مجموعه تستای اخیر علوم پایستم خیلی شنیدم استفاده میکنن.البته الان لازم نیست تهیه کنی چون هر دوره کامل تر میشه و تستای جدید اضافه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای رنک شی تو علوم پایه از اللن شروع کن رفرنسس خوندن 

برا فیزیو گایتون 

بزا اناتکمی اطلس و گری 

بیوشیمی پروگنوز خوبه 

ذرسای مینور هم بنظرم سیب سبز بخون 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
خلاصه گایتون چی؟ میشه به جای گایتون خلاصه شو بخونم؟بعد بین سیب سرخ و سیب سبز و پروگنوز هم راهنمایی م ...

اره من فایل خلاصه گایتون دارم 

اگه میخوای رنک شی تو علوم پایه از اللن شروع کن رفرنسس خوندن برا فیزیو گایتون بزا اناتکمی اطلس و گری ...

برای فیزیو و بیوشیمی و اناتومی سیب لازم نیست بزنم تست هاشو؟ میرسم این رفرنس ها رو بخونم؟

درس های مینور چیه؟ 😅🥲

سیب سرخ فک نکنم بهتر باشه هااافقی نسبت ب سیب سبر توضیح تکمیلی داده بعد اینکه تست آموزشی هم نداره فقط ذرستامه ست 

برای فیزیو و بیوشیمی و اناتومی سیب لازم نیست بزنم تست هاشو؟ میرسم این رفرنس ها رو بخونم؟درس های مینو ...

اگه تلگرام داری خصوصی پیام بده ایدی بدم اونجا برات کیس بذارم فایل کتابا رو هم دارم 

سیب سرخ فک نکنم بهتر باشه هااافقی نسبت ب سیب سبر توضیح تکمیلی داده بعد اینکه تست آموزشی هم نداره فقط ...

عه مطمینی تست نداره؟ پس این چرا گفت شاید هم من اشتباه متوجه شدم حرفشو 

بین سیب سبز و پروگنوز سیب سبز بهتره؟ از الان تست هاشو بزنم برای همه درس ها؟ یا یه سری درسا؟