2777
2789
عنوان

دلم برا جاریم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 60 پست
خونه گرفته دیگه.مامانش زود زود میاد غذا درست میکنه برا چند وقتش.بقیشم خودش یاد میگیره.تا قبل خوابگاه ...

راهشون خیلی دوره نمیان بهش سربزنن خودشم بعیدمیدونم زودزود بتونه بره احساس میکنم امیدشون به ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع نداره .انقد داشته که خونه گرفته براش پس رفاهشم فراهم‌میکنه دل سوختن نداره که .مگه داره میره لب ...

فکرمیکنم توقع داره چون دلش میخواست نزدیک ماخونه بگیره تانزدیک دانشگاش.

حالا یه غذا درست کردن چیزی نیست.اقوام ما غذا درست میکنن فریز میکنن و میبرن یا با اتوبوس میفرستن میاد میگیره.اگر تو‌پر قو بزرگ‌شده که غذا بیرون بر میگیره.بیخیال بابا خودت کم گرفتاری داری نشستی غصه شکم اونو میخوری.نترس من خو ابگاه بودم ولی خودم غذا درست میکردم اشپزیمم صفر یه چیزی سر هم میکردم نمردم که

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فکرمیکنم توقع داره چون دلش میخواست نزدیک ماخونه بگیره تانزدیک دانشگاش.

بیجا فکر کرده😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برا خواهرزاده برادرزاده که آدم جونشم میده😁

ولی زن داداش من برای پسر های من از عمه و خاله بهتره 

حتی من خودم از استفراغ بچه ام کمی چندشم میشه ولی اون یک بار تو ماشین پسر کوچکم بغلش بود و داشتیم می رفتیم مسافرت که پسر سه ساله ام روش بالا آورد به من گفت تو کاری نکن دلت نمی کشه خودش لباسش رو عوض کرد و همه کارهای بچه رو انجام داد 

همیشه براش اسباب بازی های گرون می‌خره 

خودشم کارمند بانکه و فوق لیسانس کامپیوتر از دانشگاه دولتی داره و تک فرزنده و بسیار خوشتیپ و خوش استایل

این تاپیک ها رو می بینم واقعا بیشتر قدرش رو می دونم

الکی نیست که خدا بهش این همه نعمت داده چون دلش خیلی بزرگه 

البته جسارت به استارتر نباشه

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
حالا یه غذا درست کردن چیزی نیست.اقوام ما غذا درست میکنن فریز میکنن و میبرن یا با اتوبوس میفرستن میاد ...

واقعا احساس میکنم یه مسئولیتی بهم اضافه شده خداکنه بچه مستقلی ازکاردربیاد 🤲

مامان من تقریبا برا یه هفته غذا درست میکردم برام میزاشت تو فریزر .میوردم برنجم ابکش میکرد فقط خودم دم میکردم.در این حد داغون بودم بعد دیگه دوستام یادم دادن گفتن برنجو خودت درست کن .خودم درست میکردم.من‌ تا بعد ازدواجم اصلا بلد نبودم.مامانم میگفت بیا یاد بگیر اصلا دل نمیدادم.

تربیتا فرق داره یکی از اول بچه اشو زبروزرنگ بارمیاره اینو دیدم که مادرش خیلی بهش میرسید الان یهو سخت ...

بله نظرتون محترم هست گلم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
ولی زن داداش من برای پسر های من از عمه و خاله بهتره حتی من خودم از استفراغ بچه ام کمی چندشم میشه ولی ...

آره بعضیا خیلی مهربونن یه عروس ماهم اینجوریه مسافرت رفته بودیم تابابام رفت حموم سریع لباساشوبرد شست کلا دستشون خیره برابقیه منم دلم میخواست اینجورباشم ولی واقعا خودمون میلیمتری میگذرونیم زندگی رو دستمون بسته است برا بریزوبپاش

ولی زن داداش من برای پسر های من از عمه و خاله بهتره حتی من خودم از استفراغ بچه ام کمی چندشم میشه ولی ...

مسلما شما هم خوبید و اونم‌قدرشناسه بعضیا هر قدر خوب باشی قدر نمیدونن.زنداداش منم خوبه شکر خدا خواهرزاده هامم خیلی دوسش دارن.تولد و عیدی میده ولی کلا به خاطر هدیه نیست باهاشون بازی میکنه  محبت میکنه.پسرشم میاد خونه من کلی تشکر میکنه که زحمت داد .میگم اینجوری نگو خونه خودتونه.ولی بعضیا عروسا محبت هم کنی انگار فقط وظیفه شما هست.حالا من خانواده همسرم هر کار کنی وظیفه میدونن انگار بالاترن و من باید سرویس بدم

واقعا احساس میکنم یه مسئولیتی بهم اضافه شده خداکنه بچه مستقلی ازکاردربیاد 🤲

وای انقد فکر نکن.هر جا نیاز باشه میگن و اگر تونستی بهش میرسی 

آره بعضیا خیلی مهربونن یه عروس ماهم اینجوریه مسافرت رفته بودیم تابابام رفت حموم سریع لباساشوبرد شست ...

آره خیلی مهربون هست و خوش قلب و خاکی 

البته نسبت به من بیشتر از همه خوب هست و دوستم داره 

برادرم هم خیلی دوستم داره و ازم حرف شنوی داره 

آره منم اینجا کامنتها رو می بینم. می بینم که مردم ما چه بدجنسن

من خودم مثل استارتر هستم دلم برای همه حتی فامیل شوهر می سوزه. و احساس مسئولیت می کنم همچی مواقعی.  حالا اسی بنده خدا دستش هم تنگه وقتش هم نداره

ولی اینجا خیلی از کاربرا رو می بینم. اینطوری.  این نامردیها برام عجیبه