2777
2789
عنوان

کسی هست با وجود بچه درس بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 45 پست
راحت ک نمیگیرن!!چون باید کتاب بخونی و خود خوان اما بله کلاس‌ها اجباری نیست

آخه اطرافیان میرن میکن نمونه سوال میدن با قسمت هایی از  کتاب و خودشون میگن 

حالا بنظرت ترم بهمن ماه شرکت کنم یا بزارم سال بعد

ماه چند بارداری هستی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم 5ساله و سه ساله دارم دکتری مدیریت دانشگاه آزاد میخونم خداییش خیلی سخته بعضی شبها بچ ...

😍😍چه خوب ولی هم شاغل باشی هم درس بخونی سخته خدایی 

آخه اطرافیان میرن میکن نمونه سوال میدن با قسمت هایی از کتاب و خودشون میگن

برا اینکه فقط پاس بشی اونجور میشع خوند 

ن والا استادا فقط رفع اشکال میکنن تا جایی ک میدونم عزیزم 

در هر صورت موفق باشی 

واقعا آفرین بهت که همچین تفکر خوبی داری همون پیام نور برات مناسبه ببین چه رشته ای علاقه داری برو ثبت ...

قربونت به چیز راحت باشه دیگه 😬زبانو که خیلییی علاقه داشتم شروع کردم  باشگاهم میرم  مونده درس خوندن سخت ترین مرحله 

قربونت به چیز راحت باشه دیگه 😬زبانو که خیلییی علاقه داشتم شروع کردم باشگاهم میرم مونده درس خوندن ...

رشته روانشناسی دوست داری ؟ 

خیلی شیرینه‌ تو زندگی هم به کارت میاد 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

آره من می خونم دو تا بچه ی یک ساله هم دارم.منم فقط می خونم که مدرک بگیرم وگرنه شغلم چیز دیگه هست.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نه بابا رشته آینده دار یا برو روانشناسی که حداقل تو زندگی به دردت بخورهیا برو حسابداری که بعد لیسانس ...

آره روانشناسی و هم دوست دارم ..آخه هدفم شاغل شدن نیست اصلا ..حقوق سخته