خیلییی دوست دارم درس و شروع کنم پسرم سه سال و نیمشه باردارم هستم ..حالا مثلاً یه رشته سبک توپیام نور ..دوست دارم دغدغه داشته باشم فعال و به روز باشم... الانم که درس نمیخونم مطالعه آزاد زیاد دارم ولی معاشرت با آدم های با سواد و اساتید خیلی فرق میکنه الان حس میکنم بی هدف و پوچ دارم زندگی میکنم ..ولی اونجوری حداقل هدفی داری براش تلاش کنی ..بعضی وقتا میگم بشین بچه داری و زندگی کن بعضی وقتا هم نه قانع نمیشم .دوست دارم پیشرفت کنم..نظر شما چیه چه پیشنهادی دارید .هدفمم اصلا شاغل شدن نیست بیشتر دوست دارم تو جامعه باشم و سواد عمومی داشته باشم حداقل
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوتا بچه دارم 5ساله و سه ساله دارم دکتری مدیریت دانشگاه آزاد میخونم خداییش خیلی سخته بعضی شبها بچه هارو میخوابونم بعدش بیدارمیمونم میخونم کارمندم هستم ولی تاچشم بهم بزنی میگذره