2777
2789
عنوان

مامانا از بچه های مدرسه چقدر پول گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم والا خودم تعجب کردم جلو جلو پول میگیره😑خب ما باید بدونیم چقدر و کجا خرج شده من رفتم برای ج ...

خیلیام مخالفن مثل شما ک حرف نزدی حرف نزدن 

من باشم نمیدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بنویسید مگه بچها نفری یه کیلو کیک و میوه میخورن ک این همه هزینه بدید .....من باشم نمیدم ...

دقیقا وقتی مامانم فهمیده گفت هزینه الکیه 

تا پارسال کم کم می‌گرفت تازه روز معلم و کادو معلم معلوم نیست چقدر بگیره الان اکه همه پول بدن ۳۸ میلیون میخواد چکار

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

اره واقعاکسی هم مخالفت نکرده

بگید یه جا نمیتونیم بدیم هر جشنی موقع خودش میدیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برو مدرسه اعتراض کن چه خبره آخه یه تومن

به مامانم گفتم می‌ره یروز ولی فکر نکنم کاری کنن

پارسال انقدر جشن گرفتن الکی الکی پولش مهم نبود کم بود ولی داداشم حساسیت گرفته به خامه و کیک 

خانمه برگشت گفت یعنی بخاطر بچه شما کنسل کنیم؟ 

دقیقا وقتی مامانم فهمیده گفت هزینه الکیه تا پارسال کم کم می‌گرفت تازه روز معلم و کادو معلم معلوم نیس ...

خب بدون تعارف بنویسید بگید چه جشنیه که ۳۸میلیون هزینشه ؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب بدون تعارف بنویسید بگید چه جشنیه که ۳۸میلیون هزینشه ؟؟؟؟

میپرن به آدم مطمئنم 

پارسال به دعوابی شد با اینکه مامانم اصلا تو بحث نبود مامانم رو هم بی‌نصیب نزاشتن از دعواشون 

میپرن به آدم مطمئنم پارسال به دعوابی شد با اینکه مامانم اصلا تو بحث نبود مامانم رو هم بی‌نصیب نزاشتن ...

ادم را که نمیکشن ، اگه حرف نزنی پرروپررو هرکار دلشون بخواد میکنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کاش اینطور کنه هرجشنی پول اندازه بگیره

موافقتم نکردن شما پول نده من خودم از بچگیم از پول زور دادن بدم میومد مدرسه میزفتم خودم اصلا اطلاع نمیدادم ب خونه پولارو و نمیبردمم هیچکاریمم نکردن پولای واجبو میبردم روزای جشن مسخرشونم ترجیح میدادم خونه بمونم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ادم را که نمیکشن ، اگه حرف نزنی پرروپررو هرکار دلشون بخواد میکنن

اره خب 

مامانم میگه حداقل به تومن بدیم برا کل جشن ها استفاده بشه 

موافقتم نکردن شما پول نده من خودم از بچگیم از پول زور دادن بدم میومد مدرسه میزفتم خودم اصلا اطلاع نم ...

چقدر خوب و قانع بودین 

داداشم اگه تو جشن نره گریه می‌کنه