2777
2789

واقعا هم انگار من عضو خانوادم نیستم از هرنظر خیلی با همشون فرق دارم عیچکدومشونم حوصلمو ندارن یک ذرع ناراحت میشم دلم میگیره میام یکم حرف بزنم مامانم دادوبیدادمیکنه کشتی منو الان زنک میزنم داییت عموت درصورتی که خواهر برادرای دیگم یه عالمه مشکلات داشتن همه رو باصبوری مامات بابام تحمل میکردن ..چن بارم مامان بابام بهم گفتن ما اصلا تورو نمیخواستیم زعفروت میخوردم سقط بشی یا مثلا داداشم کتکم زد سراینکه گفت هرجا میری باخانومم برو گفتم نه بعد به خاطر کتکاش گریع میکردم میگفت میبرمت تیمارستان ازکتکاش چشام میخواس کوربشه رفتم پزشکی قانونی بابام گفت اگه شکایت کنی خودم میکشمت بعدش مامانم داییمو اورد همشون شروع کردن به بدگویی جلوی داییم داداشم میخواس مثلاکارشو توجیه کنه  چهارتا تهمت بهم زد چی کارکنم واقعا ؟ ۲۹سالمه و شاغل ..ازدواجم بااین شرایط اصلا نمیخوام ..ابرومو توکل فامیلم بردن اونقدر حالم بده کع به زور میرم سرکار میام خونه تو اتاقم فقط اشک میریزم هیچ امیدی ندارم زندگی کردن توی این دنیای ناامن باهمچین خانواده ای برام ترسناکه حس میکنم یه چن روز دیگع ازشدت ناراحتی تو خواب سکته کنم

باز خوبه شاغلی

درامدت خوبه؟

جدا نمیتونی بشی از خانواده؟

این کارا بخاطر اینک ک مثلا چرا تا الاان ازدواج نکردی؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شاغلیدرامدت خوبه؟جدا نمیتونی بشی از خانواده؟این کارا بخاطر اینک ک مثلا چرا تا الاان ازدواج ...

درامدم ماهی چهل ماشینم دارم پس اندازم دارم جدا بشم میکشن منو منتظرن ازدواج کنم که تاالان مقاومت کردم تنها راهش اینه ادامه تحصیل بدم برم یه شهر دیگه که اونقد حالم بده نمیتونم درس بخونم

خب چرا ازداوج نخایی؟اتفاقا اون میتونه نجاتت بده..شما ماشالله هم بالغی هم کامل هم شاغل وقت ازدواج هست ...

فقط سنتی میتونم اونم اونایی که میان قطعا افکارشون مثل خانوادمع بعدشم اگه با شوهرم به مشکل بخورم هیچکی نیس کمکم کنه باید بسوزمو وبسازم حداقل اینجوری یه امیدی دارم بتونم درس بخونم ادامه تحصیل بدم برم یع شهر ذیگه

درامدم ماهی چهل ماشینم دارم پس اندازم دارم جدا بشم میکشن منو منتظرن ازدواج کنم که تاالان مقاومت کردم ...

ازاد چی؟

خب شرایطت خیلی خوبه ک

خودت اشنا شو با کسی

سنتی ازدواج نکن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

با کسی اشنا شو

ولی بگو تو محل کارم ازم خوشش اومذه منم گفتم اول خانواده و شماره شمارو دادم

دوستام ک پدرشون سختگیر بودن همبن کارو کرد بعد چن سال دوستی

ازاد چی؟خب شرایطت خیلی خوبه کخودت اشنا شو با کسیسنتی ازدواج نکن

رشته های ما فقط دولتی داره اونم با پذیرش کم ..والا اشنایی اکثرا به فکر سواستفادع ان بعدشم خودمم از ازدواج زذه شدم اونقدر که سرخواستگارام اذیتم کردن

با کسی اشنا شوولی بگو تو محل کارم ازم خوشش اومذه منم گفتم اول خانواده و شماره شمارو دادمدوستام ک پدر ...

والا توی دوستی توقعات نا به جا هس بغل بوس اینا که من نمیتونم 

😊اینم هست اما ازدواج خوب میتونه کمکت کنه

خواستگارام میاد اگه باب میل خانوادم باشه راه میدن که باب میل خانوادم فقط ده درصد پسرا رو شامل میشه بعدشم میگن فقط یک جلسع حرف و تمام