2777
2789

من الان دقیقاً اونجام...انگار یه چیزی جلوی حنجره مو گرفته نمی ذاره حرف بزنم...انگار مغزم فرمان نمیده دیگه از مشکلاتم بگم و بگم چه قدر دارم تحمل می کنم.😔😔

دلم می خواد تمام سختیای گذشته و حالمو فراموش کنم اما نمیشه...حتی دیگه به شوهرمم حوصله ی گفتنش رو ندارم...چه قدر بشینم از مشکلات خانواده ی خودم براش بگم و اونم درگیر کنم...حس می کنم اونم درگیر مشکلات روحی خودم کردم و عذاب وجدان اونم دارم...به اون جایی رسیدم که میگه گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست...

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

دقیقا همین اللن تواون مرحلم.

باهمه قطع رابطه دارم حوصله هیچکس و هیچ چیزی وهیچ توضیحی ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همین اللن تواون مرحلم.باهمه قطع رابطه دارم حوصله هیچکس و هیچ چیزی وهیچ توضیحی ندارم

دقیقاً منم.

از یه جایی به بعد دیگه نمیتونی حرف بزنی همه چیو میریزی تو خودت.چون حرف زدن راجبش نه،آرومت میکنه نه ح ...

دقیقاً...دیگه نه درست میشه...نه تموم میشه...نه آروم میشم.

منم همین الان به این فکر میکردم چقدر زود بود واسه سن منرو کردن به اسمون خدا ، گفتم به دختری مثل من ا ...

😔😔

همه چی برامون زود بود.من که اصلاً متناسب سنم رفتار و زندگی نکردم نمی دونم گناهم چی بود.

منم همین الان به این فکر میکردم چقدر زود بود واسه سن منرو کردن به اسمون خدا ، گفتم به دختری مثل من ا ...

😔😔

همه چی برامون زود بود.من که اصلاً متناسب سنم رفتار و زندگی نکردم نمی دونم گناهم چی بود.

من هم همینم ،،پسرم ده سالشه اتیسمه ،داروی تشنج میخوره ،مدرسه نمیره ،حرف نمیزنه ،،دسشویی خودم میبرم ،غذا دهنش میکنم ،،خستم و نا امید ،،چقد دعا کردم ولی هیچی ،،دیگه حتی گریه م نمیاد 

😔😔همه چی برامون زود بود.من که اصلاً متناسب سنم رفتار و زندگی نکردم نمی دونم گناهم چی بود.

یعنی میشه من همه اینا رو یادم بره ؟ میدونی اخه کسی ام نمیدونه که من چیا میدونم 🥺🥺

من هم همینم ،،پسرم ده سالشه اتیسمه ،داروی تشنج میخوره ،مدرسه نمیره ،حرف نمیزنه ،،دسشویی خودم میبرم ، ...

الهی بگردم...خیلی سخته...آدم سِر میشه دیگه وقتی چند سال پشت سر هم صبر کرده باشه...انشالله درست میشه.