2777
2789

مادرای عزیز واکسن ۶ ماهگی خیلی تب داشتن و اذیت شدن واکسن ۱۸ ماهگیم همین طور گذشت یا راحت تر بوده ؟؟؟

۱۸ ماهگی خیییییلی سخته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

۱۸ ماهگی همونه که شش سالگی تزریق میکنن قبل مدرسه

سخت ترین واکسنه

هم دردناکه هم تب داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن دو و ۴ ۶ و۱۸ ماهگی همشون واکسن سه گانه دیفتری کزاز و سیاه سرفه هستن اگه از اول بچت اذیت بشه سر ...

اره خیلی سخت گذشت اذیت شد به دکترم گفتم یه نامه بده سیاه سرفه را نزنه مشاور بهداشت گفت بزنه بهتره با این وضعیت که بهضیا اصلا واکسن نمیزنن ایمن بشه بهتره 

به نظرتون اون که به پا میزنن حداقل بگم به دستش بزنن بهتر نیست ؟؟

شش ماهگیم سخت بود ؟چون برا بچه من ۶ ماهگیش سخت بود

عزیزم واکسن ۶ و۱۸ فرق داره

۱۸ متاسفانه بدتره

اره خیلی سخت گذشت اذیت شد به دکترم گفتم یه نامه بده سیاه سرفه را نزنه مشاور بهداشت گفت بزنه بهتره با ...

ببین بچه من سر دوماهگی و ۴ماهگی خیلی اذیت شد ک ب حد سوختگی رسید بدنش براهمین ۶ ماهگی و ۱۸ ماهگی و ۶ سالگی رو گفتن باید دوگانه بزنین سیاه سرفه نباشه ولی من خیلیارو دیدم بچه هاشون واکسن عادیم زدن سبک رد کرده بدنشدن در حد کم تب میکنن یکیم سنگین رد میکنه اصلا واکشنا فرق ندارن اون کاربر ک میگه متفاوته اصلا اینطورم نیس 

عزیزم واکسن ۶ و۱۸ فرق داره۱۸ متاسفانه بدتره

استرس دارم وحشتناک دکترش گفت میتونم نامه بدم سبک تر بزنه از یه طرف مشاوره گفت بزنه بهتره نمیدونم چیکار کنم میترسم نزنم از یه طرفم واقعا اذیت میشه 

ببین بچه من سر دوماهگی و ۴ماهگی خیلی اذیت شد ک ب حد سوختگی رسید بدنش براهمین ۶ ماهگی و ۱۸ ماهگی و ۶ ...

شما حذف کردید سیاه سرفه را ؟

به منم دکتر گفت چون تب شدید میکنه حذف کن ولی مشاوره گفت سیاه سرفه جدیدا زیاد شده بزن 

موندم چیکار کنم 

18 ماهگی و 7 سالگی سخت ترین واکسن ها هستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)