2777
2789
عموی منم نابیناست وپسرم وقتی کوچیک بود یهویی رفت پرسید چشمات کو؟چرا چشمات اینجوریه؟،من باپسرم دعواکر ...

اشکال نداره بچه س خب 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

عزیزم خاله ت حرف بدی نزده بعدش هم از نظر عرفی بخوای به این موضوع نگاه کنی معلولیت هم نوعی بیماریِ ک ...

کار زشتیه هر چی ام بگی به یه نابینا ت  خیابون بگی خدا شفا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وآقا مشکلی نداری نابینا باشی از بدو تولد تو خیابون بخوای راه بری هر روز چند نفر بزنن رو شونه ت بگن خ ...

ببین عزیزم حرفشم نابجا بوده باشه ، 

حرف اشتباه فرق داره با چه نیتی باشه

یکی با قصد تمسخر و چزوندن و دل شکوندن میاد یه حرفی میزنه ، اونموقع بیا واسش تاپیک بزن که فلانی بیشعوره

اما گاهی واسه خودمونم پیش میاد ، نیت بدی نداریم و از روی دلسوزی ممکنه چیزی بگیم که جاش نبوده و حواسمون نبوده طرف مقابل ممکنه بد برداشت کنه یا ناراحت بشه 

خب اینو نمیشه اسم بیشعور روش گزاشت یا باهاش بد برخورد کرد ، در همین حد که شما فقط بگی خاله بهتر بود نگی و دلیلتم بگی بهش

دیگه اینهمه عصبانیت لازم نیست 

عاشق خوابم 🦥💜

اون آقا حیلی ناراحت بود میگفت من دارم زندگیم میکنم از شرایطم راضی ام ولی میام بیرون چند نفر میزنن پش ...

دلشم بخواد مردم براش دعا کنن 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖