2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 بعضیا فکر میکنن اگه حرف نزنن بقیه فکر میکنن اونا لالن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خب خالت از کجا می دونست این قضیه مادرزادیه

به نظرم از بیشعوری نبود بنده خدا نمیدونست یا حواسش نبود

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

سنشم زیاد نیست ۳۰ سالشه تو مرکز خرید دیدیمش میگه خدا شفا بده طرفم ناراحت شد بهش میگم خاله معلولیت نا ...

حرف بدی نزده خاله 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

عموی منم نابیناست وپسرم وقتی کوچیک بود یهویی رفت پرسید چشمات کو؟چرا چشمات اینجوریه؟،من باپسرم دعواکردم و براش توضیح دادم هرچند خیلی کوچیک بود ولی همش حس عذاب وجدان دارم احساس کردم عموم دلش شکست😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید