2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن من کراتین کردم ۳ سال پیش خیلی پشیمون شدم موهام بلند بود سال بعدش رفتم مصری زدم تا بیشتر کراتین بره الانم هی دارم کم کم کوتاه میکنم به اندازه ۳ سانت پایین موهام کراتین داره 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

منم موهام فرو وز باهمه یه بار کراتین کردم همه گفتن همون فربود بیشتر بهت میومد وهم اینکه ریزش مو گرفتم ...موهام به پرپشتی قبل کراتین نشد ...ماسک مو خوب بزن روغن تراپی کن یا ازاین برسای حرارتی بگیر شونه کن یه کم وزش کم بشه

منم موهام فرو وز باهمه یه بار کراتین کردم همه گفتن همون فربود بیشتر بهت میومد وهم اینکه ریزش مو گرفت ...

چه جالب منم فر موهام. 

وقتی کراتین کردم گفتن فر بیشتر بهت میومد. 

فر جذابیت داره فقط رسیدگی کردنش خیلی سخته 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی