2777
2789
عنوان

سریال تاسیان رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقامن ده قسمت دیدم دریغ از کمی هیجان و تنوع توو فیلم 😐

اره جالب نیست وای ازهیچی بهتره قسمتای اول جالب نبودحوصله سربربودالان یکم بهترشده دست همشون داره رومیشه ولی سینامهرادبخاطرشل بازی کردنش جالب نبوده بایدیکی رومیاوردن که جدی وخیلی سفت وسخت باشه داداشش بهتربود

شغال هم دیدین؟

می بینم من. فیلم هندی درست کرده جناب توفیقی:/ فیلمنامه آبکی، بازی دو تا بازیگر اصلی افتضاح. دوسه تا بازیگر مکمل خوب داره فقط.

باز محکوم یه ذره بهتره حداقل فیلمنامه ش فیلم هندی نیست. هرچند کوروش تهامی و ساره بیات بازی های چندان خوبی ندارن.

چه جالب دوست داشتم بیشتر راجبش بشنوم

میگم حالا توکل بر خدا 😂

شیرین نماد ایران بود. زیبا اصیل نجیب ...

جمشید شاه بود. توسعه گرا بود دلسوز بود با همه وجودش عاشق ایران بود  اما خوی دیکتاتوری داشت.

امیر نماد ملی گرایانی بود که عاشق ایران بودن اما با پادشاهی مشکل داشتن. می خواستن شیرین(ایران) رو از جمشید (شاه) بگیرن.

شهرام نماد قشر تحصیل کرده و مدرنی که ایران رو دوست داشتن اما خیلی براش تلاش نمی کردن راحت رهاش کردن و رفتن امریکا 

کارگرای کارخونه نماد عامه مردم بودن دقیقا نمی دونستن چی می خوان هیجانی برخورد می کردن سواد کافی برای سنجیدن عاقبت کارهاشون رو نداشتن و به تحریک چپی ها و مذهبیون علیه شاه قیام کردن

نادر نماد چپی ها بود، استاده نماد نفوذی ها و نوکرهای شوروی ...

حالا اگه قسمت آخر رو از این دید بررسی کنی می فهمی که عوامل فیلم انقلاب ۵۷ رو توصیف کردن.

بیشتر هم‌میشه توضیح داد ولی ولش کن به همین رضایت بده تا منم کاربریم رو داشته باشم 😂😂😂👋

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چه جالب دوست داشتم بیشتر راجبش بشنوم

سرچ کن حتما در موردش بخون.

درواقع پاکروان داشت چپ رو میزد. من کامل حرفش رو قبول نداشتم. جامعه شناسی خوندم و علقه های چپی دارم مقداری:)

و اینکه از نظرم راست و دربار هم به خوبی آنچه نشان داد نبود واقعا.

و چپ مذهبی رو هم خب حقیقتا اجازه پیدا نمی‌کرد بیشتر از این دخیل کنه تو قصه و به جاش چپ رو پررنگ کرد و همه چی رو سر چپ خراب کرد.

ولی در کل ایده شو من دوست داشتم. حقیقتا تاسیان شدیم دیگه:(

خیلی قشنگ بود از اون قسمتی ک شیرین فهمید امیر دوسش داره تاااا اخرش همش اشک میریختم🥲

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

قشنگ بود

قرار نیست که مثل سریال های صداسیما تهش عروسی باشه 

جان سخت رو ببینی چی میگی

من سرش افسردگی گرفته بودم که دیگه وقتی رسیدم به تاسیان سر شده بودم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خیلی قشنگ بود از اون قسمتی ک شیرین فهمید امیر دوسش داره تاااا اخرش همش اشک میریختم🥲

من اصلا عشق امیر رو قبول نداشتم 

یه عاشق واقعی به هر قیمتی عشقش رو سمت خودش نمیکشونه 

یه عاشق واقعی جایی که ببینه عشقش داره صدمه میبینه دست میکشه 

هر کاری کرد تا شیرین رو مال خودش کنه 

عشق شهرام امن و قشنگ تر بود