2777
2789

مثلا یکیو گدا افریده که به نون شب محتاج

یکیو انقد ثروتمند افریده که حتی حساب خونه هایی که داره از دستش خارجه انقد زیاده

یکی رو انگار نشسته ساعت ها براش وقت گذاشته بسیار زیبا افریده شده

یکی رو انقد زشت افریده که واقعا من زشتی و زیبایی رو زیاد قبول ندارم ولی اینو ک‌میگم حقیقته زشت هم وجود داره 

یکی رو بی نقص و سالم افریده یکی رو پر از درد و رنج و مشقت

یکی و دراسایش و ارامش افریده یکی و درجنگ و بدبختی و ...

بنظرتون خدا عادله؟ چرا اگ عادله همه رو ی جور نیافرید ک ی جور امتحان بگیره؟

همه رو رنگا وارنگ افرید  ولی امتحانا همه ی جوره

الان میان‌میگن اون دنیا فلان اون دنیا بیسار

من‌این دنیارو میگم ک عدالت درونش موج میزنه😖

یکی ب سوالام جواب بده 

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک آخرش بودکاربرخوبی هم بود مراقب خودت باش خدانگهدار

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

عدالت خداوند رو اینطوری که تعریف و مثال زدی نیست

یه چیزایی رو خدا به دست مردم داده قرار نیست که خداوند همه کار انجام بده

برو معنی و تفسیر قرآن درباره عدالت خداوند بخون

هم عادله هم عدالت داره

کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت 

وقتی میگیم خدا عادل هست صرفا این عدالت رو نباید با ذهن و عقل محدود خودمون بسنجیم !

هر چیزی در جای درست خودش قرار داره.

و مسیر خاص خودش رو برای موفقیت و بر طرف کردن نیاز هاش تو این دنیا داره و همینطور برای شاد زندگی کردن !! 

خداوند عادل نیست ! چون نیک وی اچیچ رو بدون دست و پا آفریده و بقیه رو کامل آفریده ! 

نیک وی اچیچ بدون هیچ دست و پایی جزو پولدار ترین مردم جهان شده 

و جزو  خوشحال ترین و شاد ترین  و با انگیزه آرین مردم هستش

دو تا فرزند داره و خونواده شادی هستند 

معلولیت محدودیت نیست !

ثروت همیشه نعمت نیست. ممکنه برای کسی آزمون باشه.

فقر هم می‌تونه وسیله رشد، تقرب و شکوفایی باطن باشه.

زیبایی می‌تونه باعث غرور یا گمراهی بشه.

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خدا هرچیزی رو برای خودش خلق کرده هرکسی یک جور به سمتش میره بعضیا رو ام کلا ول میکنه تا بعد به خدمتشون برسه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.