2777
2789
عنوان

الان تا عيد ميتونم ٨ كيلو كم كنم

49 بازدید | 5 پست

دكتر ميرم 

اما شش روز رعايت ميكنم يه وعده يا يه روز اصلا 

چيكار كنم اين كارو نكنم 

سيرما ولي ولع زياد دارم 

كاش تا عيد اين ٨ كيلو كم كنم راحت بشم 

چربي بدنم بالا و عضلاتم كمه

عکس ی لباسی که دوست داری و تنت نمیشه عکس اندامی که میخوای بهش برسی رو همیشه بذار جلو چشمت باشه

تا عید ۵ ماه مونده ۸ کیلو رو خیلی راحت میشه کم کرد، حتما پیاده روی هم برو 

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

بیا حامله شو(مثل من) تا عید تضیمنی 10 کیلو و بیشتر کم میکنی چون هیچی نمیتونم بخورم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس ی لباسی که دوست داری و تنت نمیشه عکس اندامی که میخوای بهش برسی رو همیشه بذار جلو چشمت باشهتا عید ...

بچم يه سالو نيمشه بدشانسي كله سحر بيدار ميشه از فردا ببينم ٥/٥صبح ميتونم برم عاليه 

راست ميگي

بچم يه سالو نيمشه بدشانسي كله سحر بيدار ميشه از فردا ببينم ٥/٥صبح ميتونم برم عاليه راست ميگي

نمیتونی بذاری تو کالسکه با خودت ببریش؟

کالری شماری هم خیلی خوبه ها من تقریبا از نیمه شهریور تا الان ۵.۵ کیلو باهاش لاغر شدم البته بعضی روزا نیم ساعت تا چهل دقیقه هم راه رفتم

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من