2777
2789

داداشم افسرده اس تنهاس و خب جو خونمونو جوریه ک منو خواهرم برا فرار ازدواج کردیم رفتیم راحت شدبم 

بابام از بچگی انقدر زجرمون داد هممون الان نه اعتماد به نفسی داریم نه اعصاب و روان سالم الانم ک بزرگ شده ۲۴ سالشه ولی همش میکوبتش ک بی عرضه ای اره داداشم با همسناش فرق داره از پس خودش بر نمیاد از خودش دفاع نمیکنه تو هیچ زمینه ای همش ساکته رفیق و دوستی نداره خرف نمیزنه ارتباط نمیگیره مظلومه سادس  منتها همه دلیلش بابام بوده 

میدونم خودشم باید بلند شه یه کاری کنه ولی هیچ کاری نمیکنه 

دلم میخواست مثل جونای دیگ توانایی ارتباط گرفتن با اپما و حرف زدن داشت از پس خودش بر میومد تو این جامعه میتونست گلیمشو از اب بکشه دفاع کنه 

همش سرش کلاه میزارن ☹️نمیشه همه جا دنبالش بدوییم مراقب باشیم که 

همشم بد تر میشه افسرد تر میشه ن دکتر میره ن روانشناس 

چکار میتونم کنم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

این مشخصاتی که دادی اصلا خوب نیست شاید بیماری روانی جدی مثل اسکیزوفرنی گرفته باشه!!! باید دارو مصرف کنه اگر اینطوری باشه 

حتما روانشناس و روانپزشک لازمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو هیچیت نیست. این حسایی که داری رو منم داشتم بخاطر بابامونه. ببین به چی علاقه داری برو دنبالش مهارت یاد بگیر ایندتو بساز. بگو بقران با این فکر و خیالا هیچی نمیشه. تو میتونی از پسش بر میای . چیت کمه

عزیزم حداقل خودت یه جلسه برو پیش یه روانشناس صحبت کن. ببین چه نحوه رفتاری باهاش داشته باشی به نفعشه.

بعدم تمام تلاشت رو بکن تا بتونی ببریش پیش روانشناس. اگر از نظر مالی میتونی خودت به عهده بگیر هزینه شو.

پسر دایی من انقدر بی اعتماد بنفس بود که میگفت توی خیابون راه میرم فکر میکنم همه بهم میخندن 

داییم اینو گذاشت توی لوازم خانگی فروشی کارکنه کم کم ارتباطاتش درست شد 

الان ۲۷ سالشه انقدر زبر و زرنگه که نهایت نداره 

برای خودش مغازه زده و کاسب شده به اصطلاح 

باید مستقل شه همه چیو یاد میگیره

اخه چجوری مستقلش کنیم خونه جدا ک نمیتونه بگیره خرجشم از بابام نی اصلا خرجی نداره ولی سربازه از پول اون اگر کاری داره انجام میده 

این مشخصاتی که دادی اصلا خوب نیست شاید بیماری روانی جدی مثل اسکیزوفرنی گرفته باشه!!! باید دارو مصرف ...

اسکیزوفرنی که نیست خودم روانشناسی خوندم میدونم ولی افسرده اس 

عزیزم خودت بشین باهاشون صحبت کن 

یجوری موتورشونو روشن کن و انگیزه بهشون بده و اینکه آیا شاغلن؟

به نظر من تو محیط جامعه و کاری قرار بگیرند میتونه براشون کمک کننده باشه حتی اگر دائم سرشون کلاه بگذارند و یا ازشون استفاده کنند ولی درنهایت باعث اون بلوغ فکری و پختگی میشه و یجایی دیگه خودشون اجازه نمیدند این اتفاق بیوفته و اون استقلال رو پیدا میکنند...